Libnet.ro
UNICEF

10:15

ASTAZI: Finantele au atras 750 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI: Finantele au atras 750 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 750 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 29 de luni, la un randament mediu de 3,83% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI: Finantele au atras 424 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 424 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 61 de luni, la un randament mediu de 4,46% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 60 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 60 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 535 milioane de lei, la o dobanda de 4,96% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark cu maturitatea reziduala la 117 luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat, ieri, 424 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 424 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 61 de luni, la un randament mediu de 4,46% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Turismului a semnat un contract de finantare de peste 5 milioane lei

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a semnat luni contractul de finantare pentru un parc de aventura in orasul Borsec, judetul Harghita, in valoare de 5,08 milioane lei 1,07 milioane euro), contributia Ministerului Turismului fiind de 90% din investitia de baza.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI CURENT FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2018 Profitul ajustat al OTP Bank Romania a scazut cu 19%, la 18,3 milioane lei

OTP Bank Romania a inregistrat un profit ajustat dupa impozitare de 18,3 milioane lei 1,23 miliarde HUF), in primul trimestru al acestui an, conform raportului publicat la Budapesta, in care rezultatele bancii sunt prezentate consolidat, ajustate in conformitate cu standardele de raportare ale Grupului.

PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2019 Electrica - pierderi de 41 milioane lei

Furnizorul si distribuitorul de energie Electrica a anuntat astazi rezultatele financiare pentru primul trimestu al anului 2019, inregistrand o pierdere neta consolidata neauditata de 41 milioane lei.

Patria Bank a raportat pierderi de 2,29 milioane lei in primul trimestru

Patria Bank PBK), rezultatul fuziunii prin absorbtie dintre fosta Banca Comerciala Carpatica si fosta Patria Bank, a raportat pierderi de 2,29 milioane lei in primul trimestru, comparativ cu un rezultat negativ de 19,01 milioane lei in perioada similara a anului trecut.

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI SIF Oltenia - profit de 7,5 milioane lei

SIF Oltenia SIF5) a raportat un profit net de 7,51 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, de circa 2,5 ori mai mari decat cele obtinute in primul trimestru al anului trecut, cand emitentul a obtinut un rezultat net de 2,95 milioane lei, se arata in raportul societatii de investitii financiare din Craiova, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Compania Impact - venituri din vanzari de 50 milioane lei, in primele trei luni

Impact Developer and Contractor SA IMP) a incheiat primul trimestru din 2019 cu venituri din vanzari de 50 de milioane de lei si EBIT de 18,7 milioane lei, in crestere semnificativa fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat, ieri, compania printr-un comunicat.

PE FONDUL CRESTERII COTATIEI SNP CU 19,4%, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: FP isi imbunatateste profitabilitatea cu 121 milioane lei

Fondul isi evalueaza pachetul de 19,94% din Hidroelectrica la 3,955 miliarde lei, iar detinerea de 20% din Aeroporturi Bucuresti la 861 milioane lei * Johan Meyer, Franklin Templeton: Intentionam sa recomandam actionarilor spre aprobare o distributie anuala de numerar de cel putin 0,05 lei/titlu * Discount de tranzactionare intre VUAN si pretul din piata de 33%, peste obiectivul de 15%.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )