Libnet.ro
UNICEF

07:15

ASTAZI: Finantele au imprumutat 500 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI: Finantele au imprumutat 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 500 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 81 de luni, la un randament mediu de 4,35% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

PRINTR-O EMISIUNE DE OBLIGATIUNI DE STAT DE TIP BENCHMARK MFP a imprumutat, ieri, 400 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 400 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 146 de luni, la un randament mediu de 4,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Noi inscrieri in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, incepand de astazi. Bugetul alocat: 20 de milioane de lei

Persoanele fizice se pot inscrie, incepand de luni, in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, bugetul us la dispozitie de Administratia Fondului pentru Mediu fiind de 20 de milioane de lei.

Am garantat credite de peste 120 de milioane lei, in prima jumatate a anului

Reporter: Cate credite agricole au solicitat fermierii romani, in anul curent, la ce numar estimati ca vor ajunge acestea pana la finalul lui 2019 si unde va situati in raport cu anul trecut? Alina Mihaela Toma: Punctual, pot sa precizez ca la nici jumatatea anului 2019, valoarea creditelor pentru care noi am garantat este de peste 120 milioane lei. in raport cu anul trecut, comparabil la aceeasi perioada, garantiile acordate pentru productie au crescut cu peste 50%, respectiv de la peste 21 milioane lei in anul 2018, la peste 42 milioane lei in anul 2019.

Ministerul Mediului suplimenteaza cu 15 milioane lei Programul Rabla Plus

Bugetul pentru programul Rabla Plus va fi suplimentat, incepand de astazi, cu suma de 15 milioane de lei, in contextul in care toate tichetele pentru persoane fizice disponibile au fost epuizate dupa patru luni de la demararea programului, a anuntat Ministerul Mediului.

MINISTERUL MEDIULUI: Programul Rabla Plus, suplimentat cu 15 milioane lei

Toate tichetele pentru persoane fizice disponibile in Rabla Plus au fost epuizate dupa patru luni de la demararea programului si, ca atare, bugetul va fi suplimentat incepand de luni, 15 iulie, cu suma de 15 milioane de lei, a anuntat Ministerul Mediului, intr-un comunicat.

Promovarea sportului de performanta. Echipa de handbal, finantata cu 2,9 milioane de lei de la bugetul local

Asociatia Handbal Club Municipal Slobozia va fi finatata cu suma de 2. 000 lei de la bugetul municipiului. Consilierii locali au aprobat marti, 9 iulie, finantarea proiectului Promovare a sportului de performanta din Slobozia la nivel national. Suma prevazuta va finanta anul competitional 2019-2020 si va fi repartizata in doua transe astfel: 1. 000 lei pentru anul 2019 si 1. 000 lei pentru anul 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )