Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cresteri abrupte pentru traficul de internet fix si mobil, din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
Cresteri abrupte pentru traficul de internet fix si mobil, din cauza pandemiei

Traficul total de date a crescut, in medie in ultima saptamana din luna martie, cu 12% in retelele mobile si cu 20,9% in retelele fixe, in timp ce traficul de voce a inregistrat cresteri medii de 22% in retelele mobile si 22,7% in retelele fixe, conform datelor transmise de furnizorii de servicii de comunicatii electronice, centralizate de ANCOM. continuă pe Adevărul

Date oficiale privind consumul de internet dupa izbucnirea pandemiei de COVID-19: Traficul de internet fix a crescut in medie cu 20,9%, iar cel mobil cu 12%

Traficul total de date a crescut, in medie in ultima saptamina din luna martie, cu 12% in retelele mobile si cu 20,9% in retelele fixe, in timp ce traficul de voce a inregistrat cresteri medii de 22% in retelele mobile si 22,7% in retelele fixe, a anuntat miercuri Arbitrul telecom, dupa centralizarea datelor transmise de furnizorii de comunicatii. Izolarea populatiei la domiciliu, munca si invatatul de acasa, in contextul pandemiei de coronavirus, au dus la cresteri de peste 20% la internetul mobil si de pana la 90% la internetul fix, potrivit datelor furnizate la solicitarea HotNews. ro de Orange, Vodafone, Telekom si RCSRDS.

ANCOM: Traficul de internet fix a crescut in medie cu 20,9%, iar cel mobil cu 12%

Conform datelor transmise de furnizorii de servicii de comunicatii electronice, traficul total de date a crescut, in medie in ultima saptamina din luna martie, cu 12% in retelele mobile si cu 20,9% in retelele fixe, in timp ce traficul de voce a inregistrat cresteri medii de 22% in retelele mobile si 22,7% in retelele fixe, informeaza ANCOM printr-un comunicat remis Redactiei.

ADVERTORIAL: Comertul electronic - noi cresteri asteptate pentru 2020, inclusiv in Romania

Doar in Romania, piata de comert electronic in anul 2019 a fost estimata la peste 4,3 miliarde de euro, date facute publice de ARMO Asociatia Romana a Magazinelor Online) si care reprezinta exclusiv vanzarea de produse fizice cumparate prin internet.

Alerta pentru mai multe meciuri trucate din tenis

In perioada 1-22 martie au fost lansate peste 20 de alerte pentru meciuri trucate din circuitele profesioniste de rang inferior.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )