Libnet.ro
UNICEF

22:45

Documentele pentru obtinerea somajului tehnic se depun incepand de astazi prin aplicatia aici.gov.ro

Adevărul Adevărul,
Documentele pentru obtinerea somajului tehnic se depun incepand de astazi prin aplicatia aici.gov.ro

Documentele pentru obtinerea somajului tehnic se depun, de vineri, prin aplicatia aici. gov. ro, conform anuntului facut de Ministerul Muncii, care a precizat ca astfel vor fi asigurate procesarea mai rapida a documentelor, o evidenta mai buna a actelor transmise si va fi facilitat accesul la formularele ce trebuie completate. continuă pe Adevărul

Precizari importante |Unde si cand depui documentele pentru obtinerea somajului tehnic

Guvernul a promis ca va deconta somajul tehnic pentru angajatii care intra in somaj tehnic pe perioada starii de urgenta din cauza crizei generate de coronavirus. Acum, reaminteste.

Documentele pentru obtinerea somajului tehnic se depun, din 1 mai, prin aplicatia aici.gov.ro

Documentele necesare pentru obtinerea somajului tehnic, vor fi transmise, incepand de vineri, 1 mai 2020, prin Registratura electronica pusa la dispozitie de Guvernul Romaniei prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, https:aici. gov. rohome, informeaza Ministerul Muncii.

Noile documente pentru somajul tehnic se depun incepand cu 1 Mai. Peste 266.000 de oameni sunt concediati

Noile documente pentru somajul tehnic se depun incepand cu data de 1 Mai, a anuntat Ministerul Muncii, precizand ca peste 266. 000 de persoane au fost deja concediate.

Plata somajului tehnic va fi prelungita dupa incetarea starii de urgenta. Ministrul Muncii: Nu ne-am hotarat daca pentru doua saptamani sau pentru inca o luna

Guvernul va prelungi masura platii somajului tehnic de catre stat cu o perioada de doua saptamani sau de o luna, dupa incetarea starii de urgenta, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Posibila prelungire a somajului tehnic. Ce se va intampla cu restaurantele

Plata somajului tehnic, suportata de stat, ar putea fi prelungita pentru o perioada de doua saptamani sau chiar o luna, dupa incetarea starii de urgenta, in conditiile in care o serie de business-uri.

De azi, firmele pot cere banii de somaj tehnic pentru luna aprilie. Aplicatia prin care se transmit documentele

Angajatorii si angajatii pot depune incepand de vineri, 1 mai, documentele necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru luna aprilie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )