Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce va insemna pentru romani prabusirea istorica a economiei din trimestrul doi. Explicatiile specialistilor

B1 B1,
Ce va insemna pentru romani prabusirea istorica a economiei din trimestrul doi. Explicatiile specialistilor

Economia romaneasca a fost afectata grav de criza sanitara provocata de pandemia de coronavirus. Astfel, economia s-a contractat in al doilea trimestru al anului cu 12,3%, arata datele transmise vineri dimineata. continuă pe B1

INS: Reculul economiei din trimestrul al doilea: 10,5%. La jumatate de an, scaderea e de 4,7%

Economia s-a contractat in al doilea trimestru al anului cu 10,5 %, arata datele semnal transmise vineri dimineata de Institutul National de Statistica, dupa ce in primul trimestru ramasese pe crestere +2,4%). Trimestrul al doilea a inclus cele mai dificile luni pentru economia romaneasca, dupa instituirea la jumatatea lunii martie a starii de urgenta, care a paralizat sectoare productive importante. Reamintim ca INS inventariaza evolutia PIB in 5 cicluri: datele semnal, apoi datele provizorii I), date provizorii II), date-semidefinitive si in final, dupa circa doi ani, datele definitive. Cele de azi sunt datele semnal- cele care nu ofera detalii cu privire la cauzele contractiei. insa o scurta privire asupra celor mai importanti indicatori pot oferi posibile explicatii.

inmatricularea auto 2020. Cat de simplu va fi totul pentru romani

Vesti bune pentru conducatorii auto din Romania! Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a anuntat ca inmatricularea auto va fi o procedura mult mai simpla ca pana acum. inmatriculare auto 2020. Ce schimbari apar Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a anuntat ca, odata cu publicarea in .

Vesti bune pentru romani! Creste valoarea punctului de pensie. Citu: Cea mai mare suma pe care am avut-o vreodata

Vesti bune pentru romani! Pensiile vor creste considerabil anul acesta, a declarat Florin Citu, in cadrul unei conferinte de presa pe tema rectificarii bugetare, sustinute joi seara la Ministerul Finantelor Publice.

Se dau 1.000 de euro pentru romani. Cine sunt persoanele care beneficiaza

Se dau 1. 000 de euro pentru romanii care au suferit de coronavirus, iar acum se hotarasc sa doneze plasma pentru tratarea altor pacienti. Autoritatile au nevoie din ce in ce mai mult de plasma de la pacientii vindecati de coronavirus, mai ales dupa explozia de noi cazuri. Romanii care s-au vindecat de coronavirus pot primi .

Virgil Musta, previziune infioratoare pentru romani: Vom ajunge intr-o situatie critica, asa cum a fost in Spania, Franta Italia

Medicul de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, Virgil Musta, a vorbit in cursul zilei de ieri despre conditiile in care va incepe scoala, subliniind principalele aspecte de care trebuie sa tina cont autoritatile si cetatenii. Acesta avertizeaza ca este nevoie urgenta de prevenire a bolii, altfel riscam sa ajungem in situatii foarte grave, asemeni .

Stirea diminetii: se dau 2.500 de lei de la stat pentru romani. Ce trebuie sa faca si ce conditie trebuie sa indeplineasca

O veste excelenta pentru multi romani a venit recent de la Guvern. E vorba de un pachet de masuri pentru angajati si angajatori. Vorbim de bani in plus la salariu. Pe langa bani acordati.

Noi restrictii pentru romani. inca doua tari ne-au pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc in aceste state

Numarul mare de cazuri noi de Covid-19 din ultimele doua saptamani le-au determinat pe autoritatile sanitare din Belgia si Serbia sa treaca Romania pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat si sa impuna noi restrictii pentru romanii care urmeaza sa intre pe teritoriul lor.

CORONAVIRUS |Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani Lista tarilor care impun restrictii persoanelor care vin din Romania

Inca o tara europeana impune restrictii romanilor, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Este vorba despre tara vecina Serbia. Pe lista neagra a autoritatilor de la Belgrad se.

Serbia cere teste COVID-19 pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croa.

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat astazi autoritatile de la Belgrad.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )