Libnet.ro
UNICEF

16:00

MFP a imprumutat, ieri, 424 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a imprumutat, ieri, 424 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 424 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 61 de luni, la un randament mediu de 4,46% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI: Finantele au atras 424 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 424 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 61 de luni, la un randament mediu de 4,46% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 60 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 60 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 535 milioane de lei, la o dobanda de 4,96% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark cu maturitatea reziduala la 117 luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Turismului a semnat un contract de finantare de peste 5 milioane lei

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a semnat luni contractul de finantare pentru un parc de aventura in orasul Borsec, judetul Harghita, in valoare de 5,08 milioane lei 1,07 milioane euro), contributia Ministerului Turismului fiind de 90% din investitia de baza.

Aeroportul International Timisoara - Traian Vuia estimeaza venituri in crestere cu 6%, la 55,5 milioane lei

Aeroportul International Timisoara - Traian Vuia estimeaza in acest an venituri in crestere cu 6%, la 55,5 milioane lei, si un profit net de 5,21 milioane lei, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2019 al societatii aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

CU O VALOARE DE PESTE 5 MILIOANE LEI: Un parc de aventura va fi construit in orasul Borsec

Contractul de finantare pentru constructia unui parc de aventura in orasul Borsec, judetul Harghita, in valoare de peste 5 milioane de lei, a fost parafat de catre ministrul Turismului, Bogdan Trif, potrivit unui comunicat transmis, astazi, de ministerul de resort.

Sorina Pintea anunta aprobarea a 16 milioane lei pentru aparatura medicala la SCJU din Oradea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata, ca pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Oradea a fost aprobata de catre minister suma de 16 milioane de lei pentru achizitionarea de aparatura medicala, insa alocari consistente.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3582 seconds )