Libnet.ro
UNICEF

01:05

MFP a imprumutat, ieri, 500 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a imprumutat, ieri, 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 83 de luni, la un randament mediu de 4,72% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU ANUL 2019: Garanti a inregistrat un profit de 38 milioane lei

Garanti Bank a inregistrat un profit net de 31 milioane lei si venituri nete de 99,4 milioane lei. in primele trei luni, volumul total al creditelor acordate de Garanti Bank a ajuns la 7,25 miliarde lei, in timp ce depozitele au inregistrat un volum total de 7,85 miliarde lei, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN, CertAsig a inregistrat o crestere de 5% a subscrierilor, la 15,2 milioane lei

Compania de asigurari CertAsig a inregistrat, in primul trimestru al aces-tui an, o crestere de 5% a subscrierilor, comparativ cu perioda similara a anului trecut, ajungand la 15,2 milioane lei, a transmis, vineri, compania, printr-un comunicat.

Ministerul Finantelor a atras astazi 500 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 83 de luni, la un randament mediu de 4,72% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Complexul Energetic Hunedoara va inregistra in acest an pierderi de 397 de milioane de lei

Complexul Energetic Hunedoara va inregistra, conform proiectului de buget pus in dezbatere de Ministerul Energiei, in acest an, pierderi de 397 de milioane de lei, cu 34% sub pierderea de anul trecut, de 607 milioane lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )