Libnet.ro
UNICEF

13:45

MFP a imprumutat, ieri, peste 800 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a imprumutat, ieri, peste 800 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 800,9 milioa-ne lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 65 de luni, la un randament mediu de 3,57% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

IGPR: Bunuri in valoare de peste 29 milioane de lei, confiscate in primele doua luni in dosare cu fraude economice

In primele doua luni ale anului, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat 652 de perchezitii, au instituit masuri asiguratorii de peste 65. 000 de lei si au indisponibilizat bunuri in valoare totala de aproximativ 29. 000 de lei, in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele unor persoane banuite de infractiuni economice.

Antibiotice Iasi propune repartizarea unor dividende in suma de 20,05 milioane lei din profitul net realizat anul trecut

Actionarii producatorului de medicamente Antibiotice Iasi simbol bursier ATB) propun acordarea in acest an a unor dividende in suma de 20,05 milioane lei din profitul net realizat in 2019, in valoare de 30,82 milioane lei, informeaza compania printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Actionarii Electrica propun o valoare totala bruta a dividendelor de 246,1 milioane lei,100% din profitul net individual

Profitul net consolidat al Grupului Electrica, in anul 2019, a fost de 207 milioane lei, cu 71,2% mai mare fata de valoarea bugetata, iar Consiliul de Administratie al companiei va inainta spre aprobare Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din 29 aprilie acordarea unui dividend brut de 0,7248 leiactiune din profitul individual al anului trecut, astfel ca valoarea totala bruta a dividendelor este de 246,1 milioane lei, adica 100% din profitul net individual.

PENTRU ACEST AN: CNAIR estimeaza un profit brut de 32,59 milioane lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) estimeaza un profit brut de 32,59 milioane lei, in acest an, la venituri totale de 4,13 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli, publicat in dezbatere de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

PENTRU 2020: Flanco pregateste investitii de 11 milioane lei

Retailerul de produse IT and C, electronice si electrocasnice Flanco pregateste investitii de 11 milioane lei in acest an, in deschiderea de magazine si in tehnologie, buget care poate creste, a anuntat, marti, Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail.

PRINTR-O OFERTA DE OBLIGATIUNI Agroland Business System a atras opt milioane lei

Titlurile au scadenta de cinci ani si o rata a cuponului fixa, de 9% pe an, platibila semestrial Agroland Business Systems a incheiat cu succes o oferta de obligatiuni corporative derulata intre 3 si 5 martie, prin care a obtinut o finantare de 8,08 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al companiei remis, astazi, Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )