Libnet.ro
UNICEF

11:00

Posta Romana ar putea fi despagubita cu 6,3 milioane de lei pentru pierderile inregistrate in 2018

Adevărul Adevărul,
Posta Romana ar putea fi despagubita cu 6,3 milioane de lei pentru pierderile inregistrate in 2018

ANCOM propune compensarea costului net pentru furnizarea serviciilor din sfera serviciului universal postal in anul 2018 cu suma de 6. 244 lei, in urma cererii de compensare transmise de Compania Nationala Posta Romana S. continuă pe Adevărul

Posta Romana ar putea fi compensata cu peste 6,2 milioane de lei pentru pierderile cauzate din furnizarea serviciului universal postal in 2018

Accesul la serviciul universal postal reprezinta dreptul oricarei persoane de a beneficia de furnizarea permanenta a unor servicii postale serviciile incluse in sfera serviciului universal), la un anumit nivel de calitate, in orice punct de pe teritoriul Romaniei, la tarife accesibile. Posta Romana a fost desemnata sa asigure aceste servicii inca din ianuarie 2014, insa obligatiile impuse companiei ar fi constituit o sarcina injusta, arata o analiza a autoritatii de reglementare in comunicatii, care propune sa compenseze compania cu peste 6,2 milioane de lei pentru pierderile inregistrate in 2018.

BVB Tranzactii de 571 milioane lei, de peste opt ori mai mult decat media zilnica

Schimburile cu actiunile Banca Transilvania, cea mai importanta companie de la BVB ce va intra in indicii de piata emergenta a FTSE Russell, au dat aproape jumatate din rulaj * Transferuri importante in piata deal cu titlurile Electrica, Transelectrica si Conpet Ultima zi a pietei noastre de capital in categoria celor de frontiera conform FTSE Russell a fost marcata de o valoare a tranzactiilor de 571,49 milioane de lei, de peste opt ori mai mare decat media zilnica a acestui an, de circa 66,77 milioane de lei, aproape jumatate din rulaj 48,8%) fiind asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania TLV). Valoarea transferurilor cu titlurile institutiei de credit s-a ridicat la 287,77 milioane de lei, fiind schimbate 116,77 milioane de actiuni, echivalentul a 2,24% din capitalul bancii, cotatia TLV incheind ziua la 2,46 lei, in scadere cu 1,6% fata de pretul din ziua anterioara.

PUTERNIC AFECTATA DE PANDEMIA DE COVID-10 Baile Tusnad raporteaza o pierdere de 1,8 milioane lei, la jumatatea anului

Baile Tusnad TSND), societate din portofoliul SIF Transilvania SIF3), a raportat o pierdere de 1,862 milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, de peste doua ori mai mare decat cea de la jumatatea anului 2019, de 0,871 milioane de lei, in conditiile prabusirii cu 72,8% a veniturilor din exploatare, la 1,553 milioane de lei, pentru aceeasi perioada de raportare, se arata in raportul publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministerul Dezvoltarii a acordat peste 200 milioane lei pentru Programul National de Dezvoltare Locala

Ministerul Dezvoltarii a virat marti suma de 215. 015 lei, pentru decontarea facturilor la lucrarile realizate prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) catre 283 obiective de investitii, potrivit unui comunica de presa al institutiei, conform News.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )