Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de romani, in mijlocul celui mai mare focar de COVID-19 din UE. 17 dintre ei au fugit din carantina

Adevărul Adevărul,
Sute de romani, in mijlocul celui mai mare focar de COVID-19 din UE. 17 dintre ei au fugit din carantina

Un abator din Germania a devenit cel mai mare focar de coronavirus din UE. Circa 1. 300 de lucratori sunt infectati, iar jumatate dintre ei sunt romani, conform datelor transmise duminica de Ministerul roman de Externe. Institutia precizeaza ca oficiul consular a fost notificat ca 17 romani au parasit locul de carantina, autoritatile locale facand demersuri pentru identificarea acestora. continuă pe Adevărul

Focarul de COVID-19 de la abatorul din Germania unde lucreaza 6.000 de romani, cel mai mare din UE Ce scrie presa germana despre romanii plecati din zona de carantina

Focarul de COVID-19 de la fabrica de procesare a carnii Tonnies, la care lucreaza 6. 000 de romani, este cel mai mare din Uniunea Europeana. in acest caz, nu asistam doar la un lockdown, ci si la un aparent haos identitar. in parte, nu s-ar cunoaste adresele lucratorilor contractuali. Duminica, locuintele angajatilor abatorului au fost declarate zona in carantina. Unii muncitori care provin din Europa de Est ar fi fugit insa de la locurile de cazare. Printre ei s-ar afla mai multi romani care ar fi plecat sambata in tara, cu masini si microbuze, potrivit ziarului Bild.

VIDEO Bacalaureat 2020. Zece recomandari pentru o nota cat mai mare la Limba romana - profesoara Cristina Tunegaru

Examenul de Bacalaureat 2020 incepe luni, cu proba scrisa la Limba romana. Profesoara Cristina Tunegaru are 10 recomandari pentru elevii clasei a XII-a, pentru o nota cat mai mare la examen. Profesoara le transmite tinerilor sa aiba propria lor interpretare asupra textelor si sa nu incerce sa ii imite pe ceilalti, sa aiba grija sa isi calculeze timpul si sa acorde o atentie mare si redactarii lucrarii.

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana duminica, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii, valabil in cea mai mare parte a tarii, pana duminica. in Moldova, Maramures, Transilvania, Dobrogea, local in Muntenia si in nordul Crisanei si in zonele montane va fi Cod portocaliu de ploi torentiale.

Coronavirus in Marea Britanie: Rata mortalitatii este mai mare in randul musulmanilor si evreilor

Rata mortalitatii cauzate de Covid-19 este mai mare in randul cetatenilor care se declara musulmani, evrei sau hindusi, decat in randul crestinilor sau celor care se declara atei, potrivit datelor prezentate vineri de Institutul britanic de Statistica, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS. Cehia, cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de cazuri noi de COVID-19

Cresc din nou cazurile de Covid-19 in tarile europene. Cehia a raportat vineri cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de noi infectari cu noul coronavirus. S-au depasit 100 de cazuri.

Go big or go home: CERN vrea sa construiasca un accelerator de particule de patru ori mai mare decat Large Hadron Collider

Pe masura ce cel mai mare instrument stiintific de pe planeta intra in anii de apus, cercetatorii de la CERN se confrunta cu o intrebare: ce va urma dupa Large Hadron Collider? Dupa dezbateri indelungate, par sa fi ajuns la un raspuns: un accelerator mai mare relateaza, The Guardian.

Cea mai mare banca din Europa concediaza 35.000 de angajati

Cea mai mare banca din Europa a anuntat ca va concedia 35. 000 de angajati din cauza scaderii accentuate a profiturilor sale din cauza restrictiilor impuse de pandemie, scrie Reuters.

Bucurestiul inregistreaza cea mai mare crestere a cazurilor noi de COVID-19

Numarul mediu de cazuri zilnice din acest moment este dublu fata de cel din ultimele 3-4 saptamani. incepand din 13 iunie, cand s-a facut simtit efectul relaxarii, cazurile noi au trecut constant de 300 pe zi, cu un varf de 345 in 14 iunie, dupa care s-au plafonat la 320. Cele mai afectate de aceasta marire a numarului de cazuri sunt Bucurestiul si Brasovul, unde, asa cum spun medicii, spitalele de boli infectioase s-au umplut, scrie Radio Europa Libera.

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CONSILIULUI EUROPEAN: Ne luptam ca sa obtinem o suma considerabil mai mare pentru perioada 2021-2027

Obiectivul Romaniei pentru perioada 2021-2027 este obtinerea mai multor fonduri de la Uniunea Europeana decat in exercitiul financiar multianual 2014-2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului European, care s-a desfasurat prin sistem videoconferinta.

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CONSILIULUI EUROPEAN: Ne luptam sa obtinem o suma considerabil mai mare pentru perioada 2021-2027

Obiectivul Romaniei pentru perioada 2021-2027 este obtinerea mai multor fonduri de la Uniunea Europeana decat in exercitiul financiar multianual 2014-2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului European, care s-a desfasurat prin sistem videoconferinta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )