Libnet.ro
UNICEF

00:06

Mii de transportatori din Romania si-ar putea pierde locul de munca. Noile reguli UE care le vor pune probleme

Adevărul Adevărul,
Mii de transportatori din Romania si-ar putea pierde locul de munca. Noile reguli UE care le vor pune probleme

Noile reguli pentru transportatorii din Uniunea Europeana, stabilite prin Primul Pachet al Mobilitatii, vor afecta in special transportatorii din Europa de Est, fiind haotice si lipsite de o evaluare deplina a impactului, fara sa tina cont de competitia echitabila. Mii de lucratori din Romania si-ar putea pierde locul de munca din cauza acestor prevederi. continuă pe Adevărul

Un important grup francez inchide doua fabrici din Romania. Ce se va intampla cu angajatii

Grupul francez Lactalis Romania, important producator de lactate, a anuntat ca a hotarat sa inchida doua fabrici din tara noastra - Floreni si Vatra Dornei. Masura concedierii colective presupune desfiintarea a 158 de pozitii. Angajatii concediati vor fi consiliati, se va incerca reincadrarea lor in alte fabrici din Romania, daca vor dori acest lucru. Salariatii afectati de masura concedierii vor primi salarii compensatorii.

La ce scaderi se asteapta firmele germane din Romania din cauza crizei COVID

Scaderi semnificative ale cifrei de afaceri si o redresare economica cel mai devreme in 2021- sunt rezultatele unui sondaj special realizat de AHK Romania in randul companiilor germane din Romania. Majoritatea firmelor se asteapta la o scadere a cifrei de afaceri intre 10% si 25%.

Poluarea din Romania si taierile ilegale de copaci, subiect de penalizari din partea UE

Europenii sunt disperati sa micsoreze nivelul de poluare din Romania si sa opreasca defrisarile ilegale. Din pacate, autoritatile romane prefera sa plateasca amenzi decat sa se.

Averea facuta de partidele din Romania, pe timp de pandemie, iti creste tensiunea

In timp numarul somerilor din Romania a explodat in ultimele luni, marile si micile partide politice din tara noastra s-au imbogatit. Au dus-o mai bine ca anul trecut, dovedind, din nou,.

Romania ar putea avea cea mai avansata centrala energetica: combina eoliene, solara si H

Daca promisiunile ministrului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri se confirma, Romania ar putea intra in secolul 21 cand vine vorba de exploatarea energiei regenerabile. intr-o.

Anunt important pentru toti soferii din Romania. Documentul pe care trebuie sa il ai mereu la tine, in original

Cei care au politele RCA in format electronic risca acum amenzi usturatoare. Asiguratorii vor trebui sa dea soferilor politele cu semnatura si stampila in original. in caz de accidente sau de simple controale in trafic, soferii nu vor mai putea prezenta actele doar pe telefon sau imprimate.

Alerta pe piata din Romania: 90% dintre mastile de protectie vandute ar fi cu probleme

In Romania, la fel ca in oricare alta tara afectata de pandemie, a crescut enorm cererea pentru masti de protectie. Chiar si statul a intervenit la un moment dat si a dat asigurari ca.

Fiul unui celebru om de afaceri din Romania, retinut de politisti pentru ca ar fi furat haine de firma din mall

Fiul celebrului om de afaceri Georgica Cornu, Andrei, a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, alaturi de alte trei persoane, toti fiind acuzati ca au furat haine de firma din cele doua mall-uri din Timisoara. Valoarea marfurilor furate se ridica la 14. 000 lei, potrivit anchetatorilor.

Nainita Desai, compozitoarea muzicii din Romania neimblanzita, aleasa in academia care acorda premiile Oscar

Academia Americana de Film, forul care acorda premiile Oscar, a dat publicitatii lista creatorilor invitati anul acesta sa faca parte din randurile sale, printre cei 819 noi membri numarandu-se si artista britanica Nainita Desai, cunoscuta in tara noastra pentru coloana sonora din documentarul Romania neimblanzita.

Situatie critica. Un spital din Romania ramane fara medici la sectia de ATI

Situatiealarmanta la Mioveni. Spitalul din oras ramane fara medici la sectia de ATI. Motivul ar fi ca medicii care erau detasati la Mioveni spun ca nu mai acceptadetasarea din cauza ca sunt epuizati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )