Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ordonanta militara ii tine pe romani in case, dar nu opreste si transportul public de persoane

Adevărul Adevărul,
Ordonanta militara ii tine pe romani in case, dar nu opreste si transportul public de persoane

Transportatorii afiliati FORT critica in termeni duri initiativa Guvernului privind solicitarea unui certificat de urgenta, in conditiile in care deja s-a emis cea de-a treia ordonanta militara, care ii tine pe romani in case, dar nu sisteaza si tgransportul de persoane. continuă pe Adevărul

De azi, noi restrictii: Varstnicii au voie sa iasa din case doar doua ore. Ce situatii de deplasare permite Ordonanta Militara nr.3

Ordonanta Militara nr. 3 emisa aseara de ministrul Afacerilor Interne introduce obligativitatea persoanelor de a ramane in case. Deplasarea este permisa numai in anumite conditii. Persoanele de peste 65 de ani au voie sa se deplaseze doar intervalul 11.

Ce-au patit persoanele prinse de politisti pe strazi, incalcand Ordonanta militara. Unii trebuie sa se imprumute la banca sa-si achite amenzile VIDEO

Potrivit prevederilor din Ordonanta Militara, persoanele care ies din case dupa ora 22. 00, nejustificat, sunt sanctionate cu amenda de la 100 lei la 5. 000 lei, in cazul persoanelor fizice, si de la 1. 000 lei la 70. 000 lei, in cazul persoanelor juridice.

Prima noapte in care s-a aplicat ordonanta militara. Replici uluitoare ale romanilor prinsi de Politie

A fost prima noapte in care romanii nu au mai avut voie sa iasa din case decat in anumite conditii, in urma intrarii in vigoare a ordonantei militare. Dupa orele 22:00, oamenii ar fi trebuit sa ramana in locuintele lor, dar nu toti au respectat legea, iar amenzile pentru incalcarea ei se ridica pana la .

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

Ultima ordonanta militara loveste puternic in fotbal. Sportul rege interzis in Romania!

Marti seara a fost emisa o noua Ordonanta Militara prin care autoritatile intentioneaza sa limiteze raspandirea infestarii cu Covid-19.

Ordonanta militara nr. 3: Zborurile spre si dinspre Franta si Germania sunt suspendate pentru 14 zile

Toate zborurile spre si dinspre Franta si Germania de pe toate aeroporturile din Romania sunt suspendate pentru 14 zile incepand de miercuri, 25 martie, ora 23:00, a anuntat marti seara ministrul de interne Marcel Vela, odata cu prezentarea noilor masuri din ordonanta militara nr.

Ordonanta militara 3 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, astazi, 24 martie 2020, ordonanta militara 3 din 2020 care prevede noi restrictii si masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

VIDEO Razii pe strazile din Buzau, pentru depistarea persoanelor care incalca Ordonanta militara

Efective ale Politiei Romane, Jandarmeriei si Politiei Locale au impanzit strazile Buzaului, pentru verificarea cetatenilor care parasesc domiciliul pe timpul noptii, dupa intrarea in vigoare a restrictiilor prevazute in ordonanta militara numarul 2. Mai multi soferi au fost opriti pentru control si verificarea documentelor.

Coronavirus si Ordonanta militara. COVID 19 si primul roman mort. N-am reusit sa ne auto-educam, sa fim responsabili. Jurnal ANTI-covid 19. Zilele 7-8

A inceput cu o ordonanta militara. De astazi a inceput durata lunga si urata a carantinei. Aseara l-am vazut pe Vela la tv si m-a lovit in crestetul capului recomandarea care este obligatie: nu mers pe strada noaptea, mers controlat ziua, inchiderea granitelor pentru straini, in sfarsit inchiderea mallurilor. M-a lovit durata nedeterminata a restrictiilor. Am simtit in plex, in creier. N-am rezistat, am baut: rom, gin, vin roze, aperol sprit, tuica. Apoi, dimineata, ma trezesc ca s-a confirmat si primul mort. in Ro. Credeam ca vom fi feriti. Uite, nu. Nu. Nu. Primul roman s-a dus. Nu-l cunosc, dar imi pare rau dupa omul asta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )