Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pachetul Mobilitate I, atacat de Guvernul Romaniei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Care sunt prevederile cu probleme pentru transportatorii romani

B1 B1,
Pachetul Mobilitate I, atacat de Guvernul Romaniei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Care sunt prevederile cu probleme pentru transportatorii romani

Guvernul Romaniei a sesizat, in cursul zilei de vineri, Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) cu trei actiuni in anularea prevederilor problematice din Pachetul Mobilitate I, anunta Ministerul Afacerilor Ex. continuă pe B1

Romania ataca la Curtea de Justitie a UE Pachetul Mobilitate, care ii afecteaza pe transportatorii romani

Guvernul Romaniei a sesizat vineri Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) asupra unor prevederi din Pachetul Mobilitate I considerate restrictive si disproportionate, cu implicatii asupra transportatorilor romani.

Romania ataca la Curtea de Justitie a UE Pachetul Mobilitate I, cu implicatii asupra transportatorilor romani

Romania ataca la Curtea de Justitie a Uniunii Europene UE) Pachetul Mobilitate, care ii afecteaza pe transportatorii romani. Anuntul a fost facut de Ministerului Afacerilor Externe. Romania.

Romania ataca la CJUE pachetul Mobilitate, care ar afecta circa 200.000 de transportatori romani

Romania a sesizat vineri Curtea de Justitie a Uniunii Europene asupra unor prevederi ale Pachetului Mobilitate I, precum interzicerea repausului in cabina vehiculului. Transportatorii romani afirmau ca tara noastra va pierde 200. 000 de soferi profesionisti, din cauza prevederilor.

ORBAN: Primarul Stefan Ilie va avea un partener in Guvernul Romaniei pentru realizarea proiectelor promise tulcenilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a participat, joi, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul primar al municipiului Tulcea, Stefan Ilie PNL), caruia i-a declarat public ca va avea un partener in Guvernul Romaniei pentru realizarea proiectelor cu care s-a prezentat in fata tulcenilor in aceasta campanie electorala, conform Agerpres.

Guvernul a sesizat Curtea de Justitie a Uniunii Europene asupra unor prevederi ale Pachetului Mobilitate I

Guvernul Romaniei a sesizat, in cursul zilei de azi, Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) cu trei actiuni in anularea prevederilor problematice din Pachetul Mobilitate I.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )