Libnet.ro
UNICEF

18:15

BCR, anunt important pentru romani! Nu va veti putea folosi cardurile in acest interval

Antena3 Antena3,
BCR, anunt important pentru romani! Nu va veti putea folosi cardurile in acest interval

Banca Comerciala Romana BCR) a anuntat ca sistemul de carduri va fi indisponibil pret de cateva ore. Clientii nu vor putea efectua tranzactii in reteaua BCR si nici in alte retele de acceptare, au transmis reprezentantii companiei. continuă pe Antena3

Romanii vor putea folosi in curand noile buletine cu cip. Care este utilitatea cardului de identitate electronic

Romanii vor putea folosi in curand noile buletine electronice cu cip, iar pentru prima data actele de identitate vor putea fi eliberate si copiilor care nu au implinit inca varsta de 14 ani.

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati

Guvernul promite sa ajute cu bani pentru finantarea cheltuielilor privind stocurile, datoriile catre furnizori, chiriile si utilitatile. Cine va beneficia de acesti bani? Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati Firmele afectate de restrictii in timpul pandemiei de coronavirus vor putea beneficia de bani europeni. Pentru plata chiriei si .

Se dau bani de la stat pentru romani. Cum poti primi intre 40.000 si 100.000 de mii de euro

Guvernul vrea sa incurajeze cu bani antreprenorii din mediul rural. Bugetul total alocat programului va fi de 200 de milioane de euro. Se dau bani de la stat. Cum pot primi romanii intre 40. 000 si 100. 000 de mii de euro Executivul a discutat, joi, in prima lectura, o hotarare privind lansarea unui proiect de incurajare .

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

Ungaria, inca o masura umilitoare pentru romani. Se intampla acum, la granita Romaniei

Ungaria a impus noi restrictii in ceea ce priveste calatoriile transfrontaliere incepand de miercuri, 15 iulie, pentru a preveni raspandirea coronavirusului dupa o crestere a unor cazuri noi in mai multe tari, inclusiv Romania, a declarat duminica seful de cabinet al premierului Viktor Orban. Ungaria, inca o masura umilitoare pentru romani care vor sa intre .

Gabriela Firea, anunt mare pentru bucuresteni: Testare gratuita pentru COVID daca au vacanta in Grecia

Gabriela Firea a vorbit despre procedurile pe care locuitorii din Capitala trebuie sa le faca daca vor sa se testeze gratuit pentru coronavirus, inainte de plecarea in Grecia. de asemenea, primarul general al Capitalei a anuntat ca se arata dezamagita de situatia in care se afla Spitalul Colentina.

Tariceanu: Legea carantinei va trece atunci cand nu va mai reprezenta o amenintare pentru romani

Legea carantinei va trece doar in momentul in care ea nu va mai reprezenta o amenintare pentru roma.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )