Libnet.ro
UNICEF

15:30

IN MARTIE De doua ori mai multe plati electronice, la Raiffeisen Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN MARTIE De doua ori mai multe plati electronice, la Raiffeisen Bank

Clientii persoane fizice ai Raiffeisen Bank au tranzactionat, in martie, aproape de doua ori mai mult in aplicatiile de mobile si internet banking, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, atat ca numar de tranzactii crestere cu 73%), cat si ca volume crestere cu 83%). continuă pe Ziarul Bursa

Cum vi se calculeaza pensia daca ati lucrat pe teritoriul a doua sau mai multe state din UE

Daca ati lucrat in mai multe tari din UE, este posibil sa fi dobandit drepturi de pensie in fiecare dintre ele. Totusi, in unele tari din UE este obligatoriu sa fi lucrat o anumita perioada pentru a dobandi dreptul la pensia corespunzatoare.

Gigi Becali a facut de doua ori testul pentru noul virus. Ce au depistat medicii

A comandat teste pentru toti jucatorii de la FCSB, apoi s-a lasat si el supus unui control cu repetitie. Eu radeam, dar am zis hai sa il fac. Reactia latifundiarului din Pipera dupa ce a fost examinat de doua ori pentru noul virus. Gigi Becali a facut de doua ori testul pentru noul virus Fotbalistii .

Scandal intre mai multe persoane si fortele de ordine, intr-o comuna sibiana. Scandalagiii au atacat politistii cu pietre si lopeti. Doi barbati au fost retinuti

Mai multe persoane care intentionau sa vanda un cal, in comuna Bradeni din judetul Sibiu, au intrat in conflict cu politistii care incercau sa-i determine sa respecte distantarea sociala. Scandalagiii au atacat politistii cu pietre si lopeti si i-au amenintat cu moartea, fiind avariate trei autospeciale si doua scuturi. Doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore.

Mai multe sclave sexuale romance, salvate de politistii britanici din mainile proxenetilor

Un numar mare de victime au fost salvate de politistii britanici in urma unei ample operatiuni de combatere a exploatarii sexuale care a avut loc in mai multe bordeluri din Westminster.

CORONAVIRUS |Proteste in mai multe state americane in plina pandemie de COVID-19: Oamenii cer ridicarea masurilor de restrictie si repornirea economiei (VIDEO)

Mii de oameni au inceput sa protesteze in mai multe state americane fata de restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. ingrijorati de pierderea locurilor de munca, de faptul ca.

Wizz Air prelungeste perioada in care mai multe zboruri sunt suspendate

Wizz Air a anuntat ca prelungeste perioada in care mai multe zboruri din Romania sunt suspendate, a anuntat compania, enumerand destinatiile.

Raiffeisen Bank anunta cresteri semnificative pentru platile electronice efectuate in luna martie

In martie 2020 clientii persoane fizice ai Raiffeisen Bank au tranzactionat aproape de doua ori mai mult in aplicatiile de mobile si internet banking, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, atat ca numar de tranzactii crestere cu 73%), cat si ca volume crestere cu 83%), se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

Castelul Corvinilor, descoperiri epocale in timpul restaurarii. Comorile au stat ascunse mai multe secole

Doua descoperiri arheologice uimitoare au fost facute la Castelul Corvinilor, in timpul lucrarilor de restaurare actuale.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )