Libnet.ro
UNICEF

12:00

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN ACEST AN: Veniturile principalelor banci de investitii din lume, crestere de 6%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL TRIMESTRU DIN ACEST AN: Veniturile principalelor banci de investitii din lume, crestere de 6%

Veniturile principalelor banci de investitii din lume, obtinute din tranzactii cu materii prime, vanzarea derivatelor si alte activitati din sector, au crescut cu 6% in primul trimestru din acest an, in urma majorarii castigurilor din titei, se arata intr-un studiu realizat de compania de analize Coalition, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Pierderi de 1 miliard dolari pentru Uber, in primul trimestru din acest an

Uber Technologies a raportat pierderi de 1 miliard de dolari, in primul trimestru a acestui an, la scurta vreme de la listarea la bursa, dar o crestere importanta a veniturilor si investitii substantiale in serviciul de livrare de mancare.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Sistemul bancar, profit de 1,84 miliarde lei

Sistemul bancar a realizat un profit de 1,84 miliarde de lei, in primul trimestru din acest an, iar totalul activelor la valoare neta se situa la 451,9 miliarde de lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ACESTUI AN: Alpha Bank Romania, venituri operationale in crestere cu 14,3%

Alpha Bank Romania a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, venituri operationale in crestere cu 14,3%, ajungand la 34,6 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat al bancii remis, astazi, Redactiei noastre.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN, DUPA PRELUAREA ACTIVELOR OLTCHIM Chimcomplex trece pe pierdere, dar afacerile cresc cu 356% la 343 milioane de lei

Chimcomplex Borzesti CHOB) a inregistrat o pierdere de 1,05 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, spre deosebire de un profit net de 11,09 milioane de lei in perioada similara din anul anterior, in contextul unor cheltuieli financiare de 38,35 milioane de lei, cu mult peste cele din T1 2018 de 1,06 milioane de lei, se arata in raportul emitentul transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

TURCIA, PRIMUL TRIMESTRU 2019: Economia s-a contractat in ritm anual cu 2,6%

Economia turca s-a contractat in ritm anual cu 2,6% in primul trimestru din 2019, in linie cu estimarile, transmit Anadolu si Reuters.

Profit urias pentru bancile din Romania, in primul trimestru

Sistemul bancar a realizat un profit de 1,84 miliarde de lei in primul trimestru din acest an, iar totalul activelor la valoare neta se situa la 451,9 miliarde de lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

IN PRIMUL TRIMESTRU: Piata smartphone-urilor s-a contractat cu 2,7%

Vanzarile mondiale de smartphone s-au contractat cu 2,7% in primul trimestru al acestui an, pana la 373 milioane unitati, a anuntat astazi firma de cercetare de piata Gartner, transmite Reuters.

Giulia Nahmany, prima iesire publica din ultimul an

Actrita Giulia Nahmany a avut prima aparitie publica din ultimul an la petrecerea aniversara a revistei Viva! Actrita principala din filmul romano-american Love by Design afiseaza in prezent o silueta de invidiat si etaleaza o vestimentatie eleganta Loulou. Adina Necula, stilista artistei, a reusit prin aceasta alegere sa ne poarte inapoi in anii 1930, pastrand totodata nota moderna a timpurilor prezente.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )