Libnet.ro
UNICEF

10:15

Reactia Avon dupa fuziunea cu Natura. Care este noua strategie si cum vor fi afectati clientii

Adevărul Adevărul,
Reactia Avon dupa fuziunea cu Natura. Care este noua strategie si cum vor fi afectati clientii

Doua dintre cele mai populare branduri de cosmetica din Brazilia se vor uni, dupa ce compania Natura va prelua Avonprin intermediul unei tranzactii in actiuni. Natura Co anunta fuziunea cu Avon Products si creeaza astfel cea de-a patra cea mai mare companie de cosmetice din lume. continuă pe Adevărul

Cum arata celula in care este inchis Radu Mazare si in ce conditii sta in penitenciarul Rahova. FOTO

Radu Mazare este incarcerat in Penitenciarul Rahova, intr-o celula aflata in vecinatatea celei in care a fost inchis fostul presedinte ANAF, Sorin Blejnar. Marti, fostul primar al municipiului Constanta a fost scos pentru prima data din penitenciar pentru a fi dus in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Autoritatile din Madagascar l-au extradat, luni, pe [] .

Avertismentul specialistilor: epidemie de obezitate in Europa. Care este cauza

Proastele obiceiuri alimentare, precum cresterea consumului de produse ultraprocesate, a provocat o epidemie de obezitate in Europa, care nu numai ca sporeste riscul de a suferi boli grave, ci presupune totodata un.

Romanii sarbatoresc astazi Sfintii Constantin si Elena. Care este povestea in spatele acestei sarbatori

Credinciosii ortodocsi ii serbeaza, marti, pe Sfintii imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman, perioada in care au domnit fiind cunoscuta ca Epoca de Aur.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )