Libnet.ro
UNICEF

11:00

Serviciile bancare alternative tenteaza tot mai mult, dar nu toate sunt de recomandat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Serviciile bancare alternative tenteaza tot mai mult, dar nu toate sunt de recomandat

Citeam la sfarsitul anului trecut ca 100. 000 de romani au carduri Revolut. Am incercat sa aflu mai multe despre acesta si am ajuns la concluzia ca n-are rival pe partea de costuri de conversie valutara. Este util cand faci cumparaturi in strainatate si bancile noastre te ard de nu te vezi la comisioane se practica un cu totul alt curs decat cel de la ghiseu) dar si cand ai de gand sa faci tranzactii pe internet eBay de exemplu). continuă pe Ziarul Bursa

Serviciile bancare alternative tenteaza tot mai mult, dar nu toate sunt de recomandat

Citeam la sfarsitul anului trecut ca 100. 000 de romani au carduri Revolut. Am incercat sa aflu mai multe despre acesta si am ajuns la concluzia ca n-are rival pe partea de costuri de conversie valutara. Este util cand faci cumparaturi in strainatate si bancile noastre te ard de nu te vezi la comisioane se practica un cu totul alt curs decat cel de la ghiseu) dar si cand ai de gand sa faci tranzactii pe internet eBay de exemplu).

Un fenomen tot mai ingrijorator se petrece in curtea scolilor din Romania. Agresivitatea elevilor este in crestere!

Bullying-ul, un fenomen tot mai ingrijorator in curtea scolilor din Romania. Un studiu al Organizatiei Salvati Copiii arata ca 1 din 4 copii este umilit, in mod repetat, in fata colegilor. 1 din.

Topirea accentuata a ghetarilor dezvaluie tot mai multe CADAVRE pe Muntele Everest

Operatorii de expeditii pe Muntele Everest au devenit ingrijorati de numarul tot mai mare de cadavre ce ies la iveala pe fondul topirii ghetarilor, generata de incalzirea globala, relateaza BBC. Aproape.

Are 53 de ani dar nu ii dai mai mult de 35 dupa aceasta aparitie!

Elizabeth Hurley pare ca a descoperit secretul tineretii fara batranete! Celebra actrita are 53 de ani, dar are inca un trup de invidiat si o frumusete aparte! Iata cele mai noi imagini cu ea! .

Tot mai multi conservatori cer demisia premierului Theresa May

Tot mai multi conservatorii ii cer demisia premierului britanic Theresa May pentru modul in care a gestionat Brexit-ul, potrivit The Telegraph. Mesajul i-a fost transmis premierului britanic de catre unul dintre seniorii conservatorilor, Graham Brady, presedintele comitetului 1922.

ReConstruct 2019: vino la conferinta ca sa afli cum poti face business intr-o piata de real estate tot mai disruptiva

ReConstruct , unul dintre cele mai importante evenimente de real estate din piata locala, ajunge in acest an la cea de-a 5-a editie si se va desfasura in perioada 17-18 aprilie, la Hotel Sheraton din Bucuresti, Sala Platinum. Tema principala a.

Prognoza meteo. Temperaturile cresc mai mult decat ar fi normal

Sambata, in tara, vremea va fi in continuare in general frumoasa, iar valorile termice vor fi, in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )