Libnet.ro
UNICEF

11:00

Valcov lanseaza un nou atac asupra bancilor: ratele au fost umflate artificial

Adevărul Adevărul,
Valcov lanseaza un nou atac asupra bancilor: ratele au fost umflate artificial

Darius Valcov, consilier al premierului Dancila, acuza bancile ca au umflat artificial ratele populatiei, prin stabilirea indicelui Robor in lipsa unor tranzactii interbancare. continuă pe Adevărul

Valcov, nou atac la adresa bancilor: Cum au fost umflate artificial ratele romanilor

Darius Valcov a lansat un nou atac la adresa bancilor. Consilierul pe probleme economice al premierului Dancila sustine ca bancile au umflat artificial ratele romanilor care au credite in lei. Daca nu.

Un nou atac terorist: 13 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 13 persoane, printre care zece civili, au fost ucise luni in doua explozii succesive in orasul Idlib, controlat de organizatia jihadista Hayat Tahrir al-Sham HTS), in nord-vestul Siriei, a comunicat Ob.

Viorica Dancila, un nou atac la Iohannis: Presedintele sa promulge ct mai rapid bugetul / Premierul se lauda din nou cu marirea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la retorica de campanie electorala si sa promulge cat mai repede legea bugetului, astfel incat copiii sa poata beneficia de la 1 martie de cresterea alocatiilor. Dancila a spus ca Guvernul va adopta in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta care reglementeaza cresterea alocatiilor - initiativa a opozitiei - si s-a laudat din nou ca masura este meritul PSD-ALDE, care au identificat corect sursa de finantare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )