Libnet.ro
UNICEF

01:05

BVB Declin pe linie pentru indici, in ton cu scaderile din pietele externe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Declin pe linie pentru indici, in ton cu scaderile din pietele externe

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au cunscut deprecieri in sedinta de tranzactionare de ieri, in ton declinul generalizat din pietele internationale. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

UPDATE Cheltuirea banilor publici in vreme de pandemie: Primaria Sectorului 6 va da 846.000 de euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau

In plina pandemie de COVID-19, Primaria Sector 6 - condusa de primarul PSD Gabriel Mutu - va aloca 846. 000 euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau, potrivit unui proiect propus de edil si adoptat joi de Consiliul Local Sector 6.

BVB inchideri usor pozitive pentru indici pe o zi cu rulaje in revenire

Toti cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inchis usor in teritoriul pozitiv sedinta de tranzactionare de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), insa piata tot nu a reusit sa-si gaseasca o directie dupa o secventa indelungata de zile bursiere cu oscilatii scazute la nivel de indici. Lichiditatea s-a imbunatatit dupa ce saptamana a debutat cu unul dintre cele mai slabe rulaje din acest an.

Bani aruncati. Bill Gates critica testele PCR pentru diagnosticarea Covid-19 din Statele Unite

William Henry Gates al III-lea, cunoscut mai ales ca Bill Gates,a criticat testarile pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2 efectuate in Statele Unite ale Americii, co-fondatorul Microsoft.

Donald Trump spune ca nu l-a confruntat niciodata pe Vladimir Putin pe tema presupuselor recompense oferite de Rusia talibanilor pentru uciderea militarilor SUA din Afganistan

Presedintele Donald Trump a explicat ca nu l-a chestionat niciodata pe omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, cu privire la rapoartele serviciilor de informatii din SUA, care arata ca Moscova ar fi platit.

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )