Libnet.ro
UNICEF

23:30

BVB Lichiditate de 35 milioane de lei, sub media anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Lichiditate de 35 milioane de lei, sub media anului

Prime Transaction: Peste 50% din rulaj a fost asigurat de tranzactiile cu actiunile Romgaz * Cresteri pe linie pentru indicii bursei noastre Toate cosurile de actiuni ale Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare in teritoriul pozitiv, intr-o zi in care valoarea tranzactiilor inregistrate in Piata Principala a bursei noastre s-a ridicat la 35,38 milioane de lei, sub valoarea medie inregistrata in acest an, de 40,59 milioa-ne de lei. Brokerii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: Toti indicii au inchis pe verde. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Rulaj de 25 milioane de lei, sub media anului

Transferuri deal cu 25% din Mecanica Rotes, la un pret mai mult decat dublu fata de referinta Valoarea tranzactiilor realizate in prima sedinta de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a situat la numai 24,97 milioane de lei, sub media zilnica a anului de 40,77 milioane de lei, rulaj ce a fost ajutat si de doua tranzactii deal in suma de 6,45 milioane de lei, realizate cu actiunile Mecanica Rotes METY), listate pe Segmentul AeRO administrat de BVB.

Inspectorii Fiscului au formulat 18 sesizari penale dupa ce au verificat persoanele fizice cu averi mari Prejudicii de 22,8 milioane lei Evolutia in ultimii ani

Inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a verificat 158 de persoane fizice cu averi mari si au formulat 18 sesizari penale, in primele opt luni din acest an, reiese din datele institutiei. La jumatatea anului erau 17 sesizari.

MFP a imprumutat, ieri, 350 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 350 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de certificate cu discont si una de obligatiuni de stat tip benchmark, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Valoarea productiei agricole a fost in anul 2018 de 86,35 miliarde lei

Valoarea productiei agricole a fost in anul 2018 de 86,349 miliarde lei, cu valori mai mari inregistrate in regiunile de dezvoltare Sud-Muntenia, Sud-Est si Nord-Est, iar valori mai mici in regiunile de dezvoltare: Centru, Vest, Nord-Vest si SudVest Oltenia, informeaza INS, preluat de Mediafax.

MFP a imprumutat, ieri, 658 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 658 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 47 de luni, la un randament mediu de 3,74% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

FOTO Cum arata statuia dedicata lui IC Bratianu, amplasata in rondul din Piata Universitatii si pentru care Primaria Capitalei a platit 16,6 milioane lei

Primaria Capitalei a finalizat statuia dedicata lui I. Bratianu, monumentul fiind amplasat de cateva zile in rondul din Piata Universitatii. Statuia a fost promisa de primarul Gabriela Firea pentru Centenar, dar este gata abia acum. Monumentul costa circa 16,6 milioane lei si este o reproducere dupa monumentul public omagial construit in anii 1902-1903 de Ernest-Henri Dubois si Petre Antonescu. Firma care a facut reproducerea este Exorno Studio. Inaugurarea, programata joia trecuta, nu a mai avut loc, urmasa familiei Bratianu venind degeaba de la Paris. intr-o postare facuta pe Facebook, primarul Gabriela Firea acuza PNL ca-si aroga pe nedrept merite pentru monument.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )