Libnet.ro
UNICEF

23:30

BVB Lichiditate de doar 24 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Lichiditate de doar 24 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Scaderi pe linie pentru indici Rulajul ultimei sedinte de tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la numai 23,97 milioane de lei, doar o treime din valoarea medie zilnica a acestui an, de circa 65,24 milioane de lei, intr-o zi fara transferuri de tip deal. continuă pe Ziarul Bursa

APIA a platit 46,75 milioane lei pentru renta viagera agricola aferenta anului 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a anuntat miercuri ca a finalizat plata tuturor sumelor cuvenite pentru renta viagera agricola aferenta anului 2019, suma totala platita fiind de 46,75 milioane lei.

Statul a decontat concedii medicale de 342 milioane lei lunar in 2020

Valoarea concediilor medicale decontate in 2020 a fost de 342 milioane lei lunar, in total fiind decontate concedii in suma de 7,4 miliarde lei, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu.

FLORIN CITU: in 2020 au fost decontate concedii medicale in valoare de 342 milioane lei lunar

Valoarea concediile medicale decontate in 2020 a fost de 342 milioane lei lunar, in total fiind decontate concedii in suma de 7,4 miliarde lei, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu.

DNA CERE RIDICAREA IMUNITATII FOSTULUI MINISTRU AL SANATATII 3,8 milioane lei - spaga incasata de Nicolae Banicioiu inainte de Colectiv

Procurorii anticoruptie doresc sa il puna sub acuzare pe deputatul Banicioiu pentru luare de mita si trafic de influenta Crin Bologa, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a solicitat ieri Parchetului General sa sesizeze Camera Deputatilor pentru ridicarea imunitatii lui Nicolae Banicioiu, pe care procurorii anticoruptie il acuza de savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si luare de mita in perioada in care acesta era ministru. in dosarul penal instrumentat de DNA ar fi vorba despre o mita totala in valoare de 3,8 milioane de lei, pe care, potrivit procurorilor, Nicolae Banicioiu ar fi incasat-o in perioada 2012-2014, cand detinea functia de ministru al Tineretului in guvernul Ponta, actualul sau sef de la Pro Romania.

VIDECONFERINTA BURSA FONDURILE EUROPENE DUMITRU NANCU, FNGCIMM: Prin Noua Casa s-au acordat credite in valoare de 154 milioane lei, intr-o singura luna

IMM Invest reprezinta cea mai mare injectie de capital pe care a facut-o Guvernul in intreprinderile mici si mijlocii, spune seful Fondului National de Garantare a Creditelor Prin Noua Casa s-au acordat, in prima luna de la debutul programului, 1. 400 de credite in valoare totala de 154 milioane de lei, iar pana in prezent prin IMM Invest s-au injectat in intreprinderile mici si mijlocii circa 14 miliarde de lei, potrivit lui Dumitru Nancu, director general la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM). Acesta a mai spus ieri ca prin IMM Invest societatile mici si mijlocii au fost bancarizate, efectul multiplicator in economie fiind unul major.

Masini ieftine vandute de ANAF in octombrie: VW, Skoda, Dacia, ce poti cumpara la doar 800 de lei

ANAF ne-a obisnuit, in ultia vreme, cu lictiatiile la masini, apartamente si alte obiecte confiscate de la diferiti rau-platnici. in luna octombrie institutia anunta licitatii la masini, second-hand, numai ca pretul este cel putin ciudat. Masini ieftine vandute de ANAF in octombrie Institutia ANAF, prin sediile sale din Bucuresti, Craiova si Brasov, anunta scoaterea la .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )