Libnet.ro
UNICEF

23:30

BVB O noua zi de scaderi pentru indici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB O noua zi de scaderi pentru indici

Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu deprecieri usoare si in majoritatea pietelor internationale, in special cele din regiunea noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Analiza INSP: Noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie circula deja in jumatate dintre judete si exista o probabilitate mare de a cuprinde tot teritoriul Romaniei in viitorul apropiat

Noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie circula deja in jumatate dintre judetele tarii si exista o probabilitate mare de a cuprinde intreg teritoriul Romaniei in viitorul apropiat, arata Institutul National de Sanatate Publica intr-o analiza a primelor 136 de cazuri de infectare cu aceasta tulpina confirmate oficial in Romania. Mai mult decat atat, in peste jumatate dintre cazurile confirmate in tara noastra nu a fost identificata legatura epidemiologica - de unde au luat virusul cei infectati.

BVB Tendinta corectiva prinde contur la bursa noastra

Lichiditate sub media zilnica a anului Opt din cei noua indici ai Bursei noastre au scazut in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu declinul din pietele europene.

A fost aprobat un act normativ pentru ajutarea minerilor din Valea Jiului. Florin Citu: Suma este de 11 milioane de lei (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat ca Executivul a anuntat ca a fost aprobat un act normativ privind ajutarea minerilor din Valea Jiului, care au fost in greva in ultimele zile. Fiind o companie in insolventa,.

Nicusor Dan a explicat ce inseamna suspendarea PUZ-urilor pentru cinci sectoare din Capitala. Ce investitii nu vor fi in niciun caz blocate (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a explicat, miercuri, ce se va intampla odata cu suspendarea, vreme de doi ani, a Planurilor Urbanistice Zonale Coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 si 6, pe care.

Gerard Depardieu, pus sub acuzare pentru presupuse violuri din 2018

Gerard Depardieu, actor legendar al cinematografiei franceze in varsta de 72 de ani, a fost pus sub acuzare pe 16 decembrie pentru violuri si agresiuni sexuale care ar fi avut loc in vara lui 2018, acuzatii formulate de o tanara actrita, fapte pe care el le contesta, a aflat AFP marti dintr-o sursa apropiata dosarului, .

Cand se incalzeste vremea. Prognoza meteo pentru ultima saptamana din februarie 2021

Vremea se va incalzi in cursul acestei saptamani, la nivelul intregii tari, insa spre finalul lunii februarie valorile termice vor scadea din nou iar probabilitatea pentru aparitia precipitatiilor va creste, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 22 februarie - 7 martie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )