Libnet.ro
UNICEF

08:30

BVB Rulaj de 25 milioane de lei, sub media anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Rulaj de 25 milioane de lei, sub media anului

Transferuri deal cu 25% din Mecanica Rotes, la un pret mai mult decat dublu fata de referinta Valoarea tranzactiilor realizate in prima sedinta de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a situat la numai 24,97 milioane de lei, sub media zilnica a anului de 40,77 milioane de lei, rulaj ce a fost ajutat si de doua tranzactii deal in suma de 6,45 milioane de lei, realizate cu actiunile Mecanica Rotes METY), listate pe Segmentul AeRO administrat de BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, risipeste 1,8 milioane lei din banii cetatenilor pe deoratiuni de Craciun

Primaria Voluntara, pastorita de Florentin Pandele, a lansat o licitatie pentru cumpararea decoratiunilor de Craciun. Primarul Pandele este dispusa sa cheltuie de la buget 1,8 milioane lei pentru comete, reni.

Peste 61 milioane lei din rezerva bugetara, pentru ca sase orase sa nu ramana fara caldura

Guvernul Romaniei a aprobat, vineri, alocarea sumei de peste 61,28 milioane de lei, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2019, in vederea asigurarii continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat, a populatiei din municipiile: Motru jud. Gorj) - 7. 956 mii lei; Gheorgheni jud. Harghita) - 2. 200 mii lei;.

MFP a imprumutat, ieri, 658 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 658 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 47 de luni, la un randament mediu de 3,74% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

VIDEO FOTOGALERIE Parcul de doua hectare amenajat in sectorul 6 in locul unei autobaze a societatii de salubrizare. Investitia se ridica la 12 milioane de lei

Bucurestenii care locuiesc in Sectorul 6 vor avea in cateva saptamani un parc nou-nout, de aproape doua hectare, pe bulevardul Timisoara nr. Spatiul verde a fost amenajat de Primaria de sector, pe un teren industrial, unde functiona o autobaza a societatilor de salubrizare, ceea ce reprezinta o noutate pentru Bucuresti. Pentru amenajarea parcului, institutia a investit circa 12 milioane lei fara TVA.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )