Libnet.ro
UNICEF

19:00

FATA DE LUNA AUGUST Cresteri usoare pentru activele a patru din cele cinci SIF-uri, in septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FATA DE LUNA AUGUST Cresteri usoare pentru activele a patru din cele cinci SIF-uri, in septembrie

Discount-uri de tranzactionare intre cotatia actiunii si VUAN de 32,5% pentru SIF Transilvania si 64,5% in cazul SIF Muntenia Valoarea Activului Net VAN) a patru din cele cinci SIF-uri a cunoscut cresteri usoare, in luna septembrie, comparativ cu august, reiese din informatiile raportate de societatile de investitii financiare catre Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

INS: in luna august 2020, productia industriala a scazut fata de luna precedenta cu 10,5% ca serie bruta

Productia industriala a scazut in luna august cu 10,5% fata de luna precedenta ca serie bruta si a crescut cu 3,9% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a anuntat Institutul National de Statistica.

PE 25 NOIEMBRIE: CCR discuta sesizarile PNL cu privire la cele doua OUG care prevad cresteri salariale pentru bugetari

Curtea Constitutionala va dezbate pe 25 noiembrie sesizarile PNL cu privire la doua proiecte de lege adoptate cu majoritatea voturilor PSD care prevad cresteri salariale pentru functionarii publici ai administratiei publice locale si Parlamentului. Liderul deputatilor PNL Florin Roman a precizat ca initiativele legislative au fost adoptate cu incalcarea principiului bicameralismului si neavand o sursa de finantare pentru acele majorari, conform News.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )