Libnet.ro
UNICEF

18:15

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,22 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,22 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 20,57 milioane de lei 4,02 milioane de euro). La orele pranzului, principalii indici BVB erau in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 9,03 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 44,02 milioane de lei 9,03 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,01 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 14,67 milioane de lei 3,01 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,15 de milioane de euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 15,35 milioane de lei 3,15 milioane de euro).

incepe modernizarea strazilor Traian Vuia, Henri Coanda si George Cosbuc. Lucrarile, a caror valoare este de 22 de milioane de euro, vor dura 16 luni

S-a emis ordinul de incepere a lucrarilor pentru modernizarea strazilor Traian Vuia, Henri Coanda si George Cosbuc tronson str. Coanda - str. Al. Macelaru) in cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte de infrastructura din ultimii ani, dupa ce municipalitatea a obtinut finantare europeana in acest scop.

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene: Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului pentru tablete scolare cu 50 de milioane euro

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca bugetulpentru achizitia de tablete scolare a fost suplimentat cu 50 de milioane de euro. Totodata, s-a.

Romanii au bagat in octombrie 4,75 milioane euro in conturile partidelor

Autoritatea Electorala Permanenta a virat partidelor politice subventii pentru luna octombrie in cua.

Startup-ul ceh Yieldigo atrage finantare in valoare de 2 milioane euro

Acceleratorul de afaceri American Alchemist din Silicon Valley si fondul maghiar PortfoLion, parte din grupul OTP, cel mai mare grup bancar din regiunea central-est europeana, investesc 2 milioane de euro in Yieldigo alaturi de J and T Ventures.

Centru intermodal de transport in valoare de 2,6 milioane euro, construit la Buzau

Un centru intermodal de transport integrat cu un sistem de park-and -ride, menit sa reduc emisiile de CO2 va fi construit cu fonduri atrase in valoare de 12,7 milioane de lei, adica aproape 2,6 milioane de euro in Buzau.

Citu: Prejudiciu de 40 de milioane de euro la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma ca prejudiciul total rezultat in urma controlului realizat la Primaria Capitalei se ridica la aproximativ 200 milioane lei 40 milioane euro).

ştiri din Economie

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )