Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tranzactii record de 13,9 milioane lei pentru Agroland, in prima zi de prezenta la bursa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tranzactii record de 13,9 milioane lei pentru Agroland, in prima zi de prezenta la bursa

Horia Cardos: Ne dorim sa finantam partial dezvoltarea companiei prin emisiuni de actiuni sau obligatiuni Actiunile Agroland Business System AG) au cumulat transferuri de 13,93 milioane de lei in prima zi de prezenta la Bursa de Valori Bucuresti BVB), fiind de departe actiunile cu cea mai mare valoare tranzactionata de ieri si doborand recordul istoric din piata AeRO inregistrat la finele lunii ianuarie a acestui an de titlurile Safetech Innovations SAFE), ale caror schimburi s-au ridicat la aproape noua milioane de lei, la debutul pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA PRIMA ZI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de 13,37 milioane lei pentru titlurile de stat Fidelis

Titlurile de stat Fidelis destinate populatiei au cumulat subscrieri totale de circa 13,37 milioane de lei, in prima zi de la lansarea emisiunii.

DUPA PRIMA ORA SI JUMATATE DE TRANZACTIONARE Capitalizare de 210 milioane de lei pentru Agroland Business System

Actiunile Agroland Business System AG), compania ce opereaza o retea de magazine agricole in tara noastra, se tranzactionau la 17,9 lei dupa o ora si jumatate de la deschiderea sesiunii bursiere, pret ce confera emitentului o valoare de piata de 210,69 milioane de lei,.

Holde Agri Invest raporteaza venituri de 47 milioane de lei si un profit net de peste 5 milioane lei pentru anul 2020

Holde Agri Invest SA raporteaza venituri consolidate de 46,8 milioane de lei si un profit net de 5,3 milioane lei pentru anul 2020. Pe parcursul anului trecut compania a recoltat 24. 003 tone din exploatarea a 7. 830 de hectare, din care 2. 320 de hectare au fost exploatate in regim bio. Holde Agri Invest este listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti din luna octombrie 2020, conform unui comunicat remis redactiei.

DUPA PRIMA ZI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de 13,37 miliarde lei pentru titlurile de stat Fidelis

Titlurile de stat Fidelis destinate populatiei au cumulat subscrieri totale de circa 13,37 miliarde de lei, in prima zi de la lansarea emisiunii.

ANRE a aplicat sanctiuni de 2.010.000 lei pentru nerespectarea reglementarilor privind furnizarea energiei electrice in contextul liberalizarii pietei

ANRE a aplicat sanctiuni in cuantum de 2. 000 lei pentru nerespectarea reglementarilor privind activitatea de furnizare a energiei electrice in contextul liberalizarii pietei de energie.

PENTRU ANUL TRECUT Safetech Innovations - profit de 3,1 milioane lei, cu 148% peste cel din 2019

Conducerea companiei va propune distribuirea a patru actiuni gratuite la una detinuta si dividende Safetech Innovations SAFE) a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 14,7 milioane lei, in crestere cu 43% fata de cea din anul 2019 si un profit net de 3,1 milioane lei, cu 148% peste cel de anul anterior.

RAPORT CURTEA DE CONTURI PENTRU ANUL 2019: 96 de sesizari penale pentru prejudicii de 947 milioane lei

Prejudicii totale de 947 milioane lei si 17. 666 abateri, nereguli sau erori sunt constatarile inspectorilor Curtii de Conturi pentru anul trecut cu privire la activitatea desfasurata de 2647 de entitati publice din intreaga tara in anul 2019.

379 MILIOANE LEI ALOCATI CU DEDICATIE DIN BUGETUL DE STAT Alesii locali ai PSD, pregatiti sa ia cu asalt Cotroceniul

PSD va face plangere penala impotriva tuturor decidentilor politici din ultimul an, inclusiv fostii premieri Ludovic Orban, Nicolae Ciuca, dar si actualul prim-ministru Florin Citu, care ar fi stabilit ca, in proiectul legii bugetului de stat sa apara Anexa 7. 03 prin care mai multe administratii publice primesc in total un sprijin financiar de 360 milioane lei, a declarat, ieri, Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii politice social-democrate.

Amenda de 1.500 de lei pentru toti romanii de la bloc. Greseala de neiertat care ii costa scump

Nu de putine ori, si aproape la orice ora, exista un vecin care repara ceva in apartamentul sau. Dar cand auzi acel zgomot al gaurilor date cu bormasina, sa zicem la prima ora a diminetii, te enervezi instant. Dar acum gata, am scapat de zgomotul facut de bormasina vecinului. Exista o lege care reglementeaza orele .

Firea: PNL si USR s-au opus alocarii a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, desi au promis ca rezolva problema caldurii

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat ca amendamentul depus la proiectul de buget care viza alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor a fost respins, ea acuzandu-i pe parlamentarii USR PLUS ca au votat impotriva, desi au promis ca vor rezolva problema caldurii in Capitala. Firea a mai cerut majorarea alocatiilor copiilor.

ştiri din Economie

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )