Libnet.ro
UNICEF

21:00

Citu: Economistii au fost surprinsi de cresterea economica din primul trimestru. Greul nu a trecut

Hotnews Hotnews,
 Citu: Economistii au fost surprinsi de cresterea economica din primul trimestru. Greul nu a trecut

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca economistii si analistii au fost surprinsi de cresterea economica a Romaniei din primul trimestru. Totusi, spune el, greul nu a trecut. continuă pe Hotnews

Pandemia nu a afectat prea mult cresterea economica: in primul trimestru, Romania a avut un avans de 2,4%

Pandemia nu a afectat prea mult cresterea economica, avand in vedere ca restrictiile de circulatie au fost impuse in ultimele doua saptamani ale lunii martie. Astfel, in primul trimestru, PIB-ul Romaniei a avut un avans de 2,4%, potrivit datelor publicate de INS.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru. Sa eliminam scenariile apocaliptice (VIDEO)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2020,a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, luni seara, in direct pe B1 TV, in emisiunea moderata de.

Citu, despre cresterea economica: Elimina toate scenariile apocaliptice ale PSD. Proiectele lor populiste pot arunca Romania in haos economic

Ministrul Finantelor, FlorinCitu, a afirmat duminica, referindu-se la cresterea economica a Romaniei confirmata si de Eurostat si INS, ca elimina toate scenariile apocaliptice ale PSD, ale carui proiecte populiste pot arunca Romania in haos economic.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE La nivel european, s-a inregistrat cea mai severa scadere din 2009 incoace

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a economiei dintre tarile Uniunii Europene, in primul trimestru din 2020, fata de aceeasi perioada din 2019, potrivit datelor preliminare ale Oficiului European pentru Statistica Eurostat). Aceasta crestere a avut loc in conditiile in care la nivelul UE s-a inregistrat o scadere economica de 2,6%, fiind cea mai mare scadere din trimestrul trei 2009 incoace.

Fost sef de filiala din Prahova, critici dure pentru conducerea USR: Pretind ca sunt opozitia. Nu fac nimic decat sa-si vada de pielea lor. Eu v-am spus de mult ca va luptati pe o cale gresita

Continua tensunile in interiorul USR. Un fost sef al filialei din Prahova lanseaza un atac extrem de dur la adresa conducerii partidului si a parlamentarilro formatiunii pe caee ii acuza ca desi pretind ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )