Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doua firme din 3 spun ca si vor mentine numarul de angajati n primul trimestru din 2019 (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Doua firme din 3 spun ca si vor mentine numarul de angajati n primul trimestru din 2019 (studiu)

Planurile de angajare pentru intervalul ianuarie martie 2019 sunt pozitive in toate regiunile si in majoritatea sectoarelor de activitate, dar se asteapta o usoara incetinire a ritmului angajarilor, se arata in studiul ManpowerGroup privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca. Vezi aici studiul integral. continuă pe Hotnews

Doua gimnazii si doua institutii medicale din Moldova vor fi modernizate cu sprijinul Japoniei

Doua institutii de invatamant si doua institutii medicale vor fi modernizate cu sprijinul Guvernului Japoniei. Luni, 10 decembrie, ambasadorul Japoniei in R. Moldova, Masanobu Yoshii, a semnat alaturi de directorii celor patru institutii contractele de grant pentru implementarea a patru noi proiecte in cadrul Programului de Granturi pentru Securitatea Umana Kusanone. Suma oferita este de 267. 130 de dolari, bani nerambursabili, transmite IPN.

Focare de pesta porcina africana in doua ferme din judetul Braila. Vor fi omorate aproape 800 de animale

Ambele ferme, fiecare cu cate 400 de porci, sunt situate in comuna Ulmu. Eutanasierea animalelor a inceput luni dupa-amiaza. Nu vor fi omorati porcii din gospodariile taranesti, ci doar cei din cele doua ferme.

Angajatii sectorului de transport feroviar din Germania vor intra n greva de luni, strnind ngrijorari privind afectarea calatoriilor n preajma Craciunului / Acestia cer cresteri salariale cu 7,5%

Sindicatul cailor ferate si al transporturilor din Germania EVG) a anuntat ca membrii sai vor intra luni in greva, ceea ce va afecta traficul trenurilor pe liniile locale, regionale si nationale, dupa ce discutiile cu operatorul feroviar Deutsche Bahn nu au dat rezultate, au declarat duminica pentru Reuters doua surse sindicale.

VIDEO Lionel Messi straluceste n derbiul Barcelonei/ Doua goluri din lovitura libera mpotriva lui Espanyol (0-4 rezultat final)

Lionel Messi, hotarat sa demonstreze ca locul sau nu este pe a cincea pozitie in topul Balonului de Aur, a marcat doua goluri superbe din lovitura libera impotriva rivalilor de la Espanyol, in meciul castigat de Barcelona cu 4-0, in deplasare. Catalanii au adunat 31 de puncte si au ramas singuri in fruntea ierarhiei, dupa ce Sevilla si Atletico Madrid reusisera sa ii egaleze in aceasta etapa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )