Libnet.ro
UNICEF

18:45

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Venituri in scadere cu 16%, pentru Chimcomplex

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Venituri in scadere cu 16%, pentru Chimcomplex

Fabricantul de produse chimice Chimcomplex Borzesti CHOB), companie controlata de omul de afaceri Stefan Vuza, a raportat pentru primele trei luni ale anului curent venituri totale de 299,04 milioane de lei, cu 16,48% sub cele din aceeasi perioada a anului trecut, si o pierdere de 17,34 milioane de lei, peste cea din primul trimestru a lui 2019, de 1,06 milioane de lei, se arata in raportul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE PATRU LUNI DIN ACEST AN FATA DE PERIOADA SIMILARA DE ANUL TECUT Deficitul bugetar s-a adancit la 2,48%, de la 1,1% din PIB

Executia bugetului general consolidat in primele patru luni ale anului 2020 a inregistrat un deficit de 26,82 miliarde lei, echivalentul a 2,48% din PIB, potrivit unui comunicat al Ministerului de Finante remis Redactiei.

Deficitul bugetar a explodat la 26 miliarde lei, dupa primele patru luni, din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus a lovit puternic bugetul Romaniei, iar deficitul a urcat la un nivel urias de 26,82 miliarde lei, respectiv 2,48% din Produsul Intern Brut.

China: Un caine si-a asteptat stapanul rapus de coronavirus timp de trei luni pe holurile spitalului

Un caine in varsta de sapte ani pe nume Xiao Baoa devenit erou in China, dupa ce s-a aflat ca si-a asteptat stapanul timp de trei luni pe holurile uni spital. Potrivit Mirror, barbatul a juns la.

Loialitate de caine: si-a asteptat trei luni stapanul rapus de coronavirus,in holul spitalului

Xiao Bao, un caine de sapte ani, a devenit un adevarat erou in China, dupa ce s-a aflat ca si-a asteptat trei luni, in holul spitalului, stapanul rapus de coronavirus.

45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic. Cum poti beneficia de acesti bani

Guvernul plateste 45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic.

Trei luni de pandemie: cum a trecut Romania peste varful de infectari si care sunt pericolele urmatoare

La trei luni de la primul caz confirmat, tara noastra continua panta descendenta a evolutiei epidemiologice care ne va permite sa trecem la urmatoarele masuri de relaxare de la 1 iunie.

Marele Bazar din Istanbul se redeschide dupa mai bine de trei luni

Marele Bazar din Istanbul se redeschide dupa mai bine de 3 luni. A fost cea mai lunga peiroada de inactivitate din istoria sa de aproape 600 de ani.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,41%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,41%, de la 2,42%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 2,42%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,42%, de la 2,44%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )