Libnet.ro
UNICEF

15:30

Eurostat: Romania, printre tarile care au facut cele mai putine angajari in trimestrul al doilea din 2018

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania, printre tarile care au facut cele mai putine angajari in trimestrul al doilea din 2018

Numarul angajarilor din cel de-al doilea trimestru a scazut in Romania, Letonia si Portugalia cu 0,3%, cea mai mare scadere inregistrata in Uniunea Europeana, a informat marti Eurostat, oficiul statistic european. continuă pe Adevărul

Cele mai comune greseli pe care le faci dupa o noapte de dragoste

Atunci cand te simti bine alaturi de persoana iubita, uiti complet de problemele de sanatate cu care te-ai putea confrunta dupa o noapte de dragoste. Iata care sunt cele mai comune greseli pe care le poti face.

Ne numaram printre tarile cu cele mai multe imbolnaviri provocate de virusul West Nile

Europa se confrunta cu un val de imbolnaviri cu virusul West Nile, potrivit celor mai recente statistici, conform carora de la inceputul acestui an si pana pe 6 septembrie au fost inregistrate 1. 000 de cazuri de imbolnaviri, cele mai multe in Serbia, Grecia, Italia si Romania.

Wall Street Journal: Romnia, tara saraca bntuita de una dintre cele mai grave epidemii de rujeola din Europa ultimelor decenii, este n fruntea curentului anti-vaccinist de pe continent

Scepticismul cu privire la siguranta vaccinurilor este la un nivel ridicat in Europa, iar Romania este una dintre tarile cu cele mai puternice miscari anti-vaccinare, alaturi de Polonia, Ucraina si Italia, scrie The Wall Street Journal. Izbucirea epidemiei de rujeola din Romania, care a facut 59 de morti, majoritatea copii nevaccinati, si peste 15. 000 de cazuri de imbolnaviri, a venit pe fondul unei respingeri generalizate a vaccinurilor in aceasta tara saraca, aflata in fruntea unei tendinte europene ce escaladeaza: curentul anti-vaccinist, noteaza jurnalistii straini.

Faze tari: Orasul din Romnia unde se monteaza ghirlande de Craciun n septembrie, cnd afara sunt 30 de grade; Un sofer romn a darmat un balcon n timp ce ntorcea TIR-ul, n Italia; Cele mai demente recorduri din 2018

Un barbat a jucat la ruleta 3. 000 de euro falsi, in Suceava. Cum l-a pacalit pe crupier. intamplarea s-a petrecut la. Foarte tare! S-a inventat curatatoria pentru celulare. Printre cele mai originale produse aduse aici se afla curatatoria automata pentru.

Cele mai mari banci din Romnia spun ca se confrunta cu 6 riscuri ridicate. La rndul lor, bancherii din strada Doamnei se uita cu ngrijorare spre ROBOR si spre gradul de ndatorare

Cele mai mari banci din Romania au identificat sase riscuri ridicate si trei moderate cu care se confrunta in activitatea lor, potrivit unui raport publicat de Banca Centrala. Riscul de scumpire a finantarii ca urmare a majorarii ratei dobanzii si/sau a deprecierii leului) devine primul risc sistemic, fiind urmat de riscul privind cadrul legislativ incert si impredictibil in domeniul financiar-bancar. Bancherii mai spun ca le va fi relativ dificil sa gestioneze posibilele efecte negative care decurg din aceste riscuri. Bancherii din strada Doamnei sunt si ei ingrijorati ca o crestere a dobanzii ROBOR poate genera presiuni asupra capacitatii clientilor vulnerabili de a-si achita ratele. Nu ar fi deloc exclus sa asistam in prioada urmatoare la masuri privind limitarea gradului de indatorare, despre care oficiali din BNR au tot vorbit in ultima perioada.

Tara din care provin cei mai multi turisti veniti in Romania

Tara cu cea mai mare crestere a numarului de sosiri ale turistilor in Romania, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a fost Finlanda, dar numarul este mic, cele mai multe.

Cele mai glam aparitii de la BAZAAR ICONS

Revista de moda Harpers Bazaar a organizat aseara petrecerea BAZAAR ICONS, in New York, la care au participat nume cunoscute din muzica, actorie si fashion. Iata cateva din cele mai impresionante aparitii.

Lady Gaga a izbucnit in plans cand a fost aplaudata in picioare pentru rolul din A Star Is Born, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului VIDEO

Lady Gaga 32 de ani) si Bradley Cooper 43 de ani) au uimit cu interpretarile avute in A Star Is Born, pe care criticii il considera unul dintre cele mai bune filme ale anului. Prezenta la Festivalul International de Film din Toronto TIFF), cantareata a fost emotionata pana la lacrimi in momentul in care publicul s-a ridicat in picioare pentru a o aplauda.

Cele mai tari genti de la New York Fashion Week

New Yorkul este orasul care da startul celor mai noi trenduri in materie de moda. De cateva zie strazile Marelui Mar au fost luat cu asalt de vedete, fotografi, designeri si modele pentru ca a avut loc New York Fashion Week.

Top 10 cele mai mari companii din lume in ultimele cinci decenii

Amazon a ajuns saptamana trecuta sa valoreze peste 1 trilion de dolari, devenind a doua companie din lume, dupa Apple, care depaseste acest prag. Cititi in continuare care au fost cele mai mari 10 companii din lume in fiecare din ultimele cinci decenii.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )