Libnet.ro
UNICEF

07:46

FATA DE PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI Digi Communications a obtinut venituri in crestere cu 11%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FATA DE PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI Digi Communications a obtinut venituri in crestere cu 11%

Digi Communications DIGI), compania mama a RCS and RDS, a raportat pentru primul trimestru al anului, venituri de 313,2 milioane de euro, in crestere cu circa 11,4%, fata de cele din primele trei luni ale lui 2019, se arata in raportul operatorului de telecomunicatii remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2020: Cifra de afaceri a CEMACON a scazut cu 7% fata de aceeasi perioada a anului 2019

Producatorul de blocuri cermice cu capital romanesc CEMACON reuseste sa inchida primul trimestru al anului 2020 peste asteptari, atingand o cifra de afaceri neta de 29,64 milioane lei, in scadere cu 7% fata de aceeasi perioada a anului 2019, insa intr-un context de piata complet diferit, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI Rompetrol Rafinare, pierdere de 87,8 milioane de dolari

Rompetrol Rafinare a raportat, o pierdere de 87,8 milioane de dolari, in primul trimestru al anului, de sase ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand valoarea negativa s-a ridicat la minus 14 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei.

IN TRMIESTRUL INCHEIAT LA 31 MARTIE 2020 Veniturile Digi Communications au crescut cu 11%, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent

Grupul Digi Communications N. a raportat, pentru primul trimestru al anului 2020, venituri in crestere cu 11%, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent de la 281,2 milioane de euro la 313,2 milioane de euro) si cresterea RGU cu 9 %, la 16,5 milioane, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

FARA FONDUL PROPRIETATEA Scadere a profitului emitentilor din BET cu 30%, in primul trimestru

Veniturile totale ale companiilor din indicele BET, fara Fondul Proprietatea FP), s-au ridicat la 16,28 miliarde de lei, in primele trei luni ale anului, cu 4,87% peste cele din aceeasi perioada a lui 2019, in timp ce profitul net a fost de aproape doua miliarde de lei, in scadere cu 30,04% fata de cel din primul trimestru al anului trecut, releva datele prezentate de echipa de la Prime Transaction, in ultimul raport de analiza al societatii Vezi tabel).

IN CONDINTIILE UNEI PIERDERI FINANCIARE DE 4,67 MILIOANE LEI Profitul Purcari a scazut cu 7%, in primul trimestru al anului

Rezultat din exploatare de 14,07 milioane de lei, cu 18% peste cel aferent primelor trei luni din 2019 Purcari Wineries WINE), ultima companie listata in Piata Principala a Bursei de Bucuresti BVB) a raportat, pentru primele trei luni ale acestui an, un profit net de 8,03 milioane de lei, cu 7% sub cel aferent primului trimestru, scadere cauzata de o pierdere financiara de 4,67 milioane de lei, reiese din raportul producatorului de vinuri din Republica Moldova remis, astazi, operatorului pietei noastre de capital.

Economia Romaniei s-a mentinut pe plus in primul trimestru, cu un firav 0,3% crestere fata de ultimele 3 luni din anul trecut. Fata de primavara trecuta, cresterea de acum e de 2,4%

Potrivit datelor semnal transmise de Institutul National de Statistica, Romania nu a intrat pe minus in primul trimestru, reusind un firav 0,3% in primele 3 luni, cu toate ca in martie si aprilie, mai toti indicatorii macroeconomici care redau performanta economica au fost in scadere. Fata de acelasi trimestru din anul 2019, mai arata datele INS, Produsul intern brut a inregistrat in primele 3 luni o crestere cu 2,4% pe seria bruta si cu 2,7% pe seria ajustata sezonier.

IN CONTEXTUL VALULUI DE VANZARI DIN FEBRUARIE-MARTIE Profitul BVB a urcat cu 54%, in primul trimestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a raportat, pentru primul trimestru al acestui an un profit net consolidat de 4,21 milioane de lei, in crestere cu 54% fata de cel aferent primelor trei luni din 2019, in conditiile in care 87% din rezultat a fost generat de segmentul tranzactionare al Grupului, se arata in raportul operatorului pietei nostre de capital publicat, ieri, pe propriul site.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Patria Bank a inregistrat pierderi in valoare de 2,4 milioane lei

Patria Bank a avut in primul trimestru pierderi de 2,4 milioane lei, asemanatoare cu cele din perioada similara din 2019, cand rezultatul negativ a fost de 2,3 milioane lei.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Produsul Intern Brut a crescut cu 2,4% pe seria bruta si cu 2,7% pe seria ajustata sezonier

Produsul Intern Brut a inregistrat in primul trimestru o crestere cu 2,4% pe seria bruta si cu 2,7% pe seria ajustata sezonier, comparativ cu anul trecut, a anuntat vineri Institutul National de Statistica INS).

Citu: Economistii au fost surprinsi de cresterea economica din primul trimestru. Greul nu a trecut

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca economistii si analistii au fost surprinsi de cresterea economica a Romaniei din primul trimestru. Totusi, spune el, greul nu a trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )