Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gospodariile din Romania si-au majorat veniturile cu peste 19% in primul trimestru, la 3.873 lei/luna. Si cheltuielile au crescut cu 20%

Adevărul Adevărul,
Gospodariile din Romania si-au majorat veniturile cu peste 19% in primul trimestru, la 3.873 lei/luna. Si cheltuielile au crescut cu 20%

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut in primul trimestru cu 19,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 3. 873 lei 831 euro) pe luna, dar cheltuielile s-au majorat cu 20,1%, la 3. 317 lei 712 euro), arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Femeie ranita dupa ce tavanul unui mall din Constanta s-a prabusit peste ea

O tanara de 25 de ani a fost ranita dupa ce tavanul unui mall din Constanta s-a prabusit peste ea. Femeia a suferit rani la picior si a fost dusa la spital de o ambulanta. Martorii au.

Oras subteran din Romania, cu efecte miraculoase. Cum arata aceasta oaza de sanatate

Exista un loc din Romania despre care se spune ca ar fi o adevarata oaza de sanatate. Este vorba despre Salina Praid, care se intinde pe 1300 de metri patrati. Printr-un tunel lung de peste 1. 000 de metri.

Topul celor mai mari distribuitori de medicamente din Romania in 2017

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania au obtinut impreuna venituri de peste 12 miliarde lei anul trecut. Acestia sunt cei mai importanti jucatori din piata, sunt cei care livreaza produsele in majoritatea.

S-a terminat! BIANCA DRAGUSANU pleaca din Romania! Mesajul de ADIO catre fani

Bianca Dragusanu si-a anuntat fanii ca va pleca pentru o scurta perioada de timp din Romania! Vedeta va vizita in perioada urmatoare Italia. Stiti ca am vorbit de vreo 100 de ori de cat de datori ne.

Comisia Europeana urmareste cu ingrijorare crescuta evenimentele din Romania

Comisia Europeana urmareste indeaproape si cu ingrijorare crescuta evenimentele in desfasurare din Romania si nu va ezita sa ia masuri, acolo unde este necesar, pentru a asigura compatibilitatea textului fi.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, previziune sumbra despre moartea unui om important din Romania

Clarvazatoarea Maria Ghioghiu, cea despre care se spune ca ar fi prevestit incendiul de la Colectiv, a facut o noua profetie sumbra legata de moartea unui om important din Romania. In aceasta dimineata ma.

Noul presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania

Alexandru-Lucian Gavozdea este noul presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, pentru perioada 2018 - 2022, potrivit listelor finale publicate marti de OAR, relateaza News. ro.

DRAMA urmarita cu sufletul la gura! Cei 12 copii blocati intr-o pestera din Thailanda vor fi salvati peste 4 luni (VIDEO)

Drama din Thailanda a atras atentia internationala. Cei 12 copii si antrenorul lor care au ramas blocati intr-o pestera vor putea fi scosi de acolo abia peste 4 luni. Victimele au ramas captive pe 23 iunie,.

Afaceristii din Romania, EXTREM de ingrijorati de modificarea legilor

Comunitatea de afaceri reprezentata de AmCham Romania Camera de Comert Americana in Romania), AHK Camera de Comert si Industrie Romano-Germana), Confederatia Patronala Concordia si RBL Romanian Business Leaders), este extrem de ingrijorata de.

Legumele infectate cu Listeria, retrase si din Romania. Anuntul autoritatilor

Scandalul legumelor congelate, infectate cu Listeria, o bacterie atat de periculoasa incat ar fi dus la moartea a 9 persoane, in Europa, a ajuns si in tara noastra. Distributorii producatorului din Ungaria, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )