Libnet.ro
UNICEF

11:00

INS a reconfirmat cresterea economica de 5% din primul trimestru

Adevărul Adevărul,
INS a reconfirmat cresterea economica de 5% din primul trimestru

Institutul National de Statistica INS) a reconfirmat, luni, cresterea de 5%, serie bruta, a economiei romanesti in primul trimestru al anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Guvernul estimeaza o crestere de 5,5% a economiei romanesti in acest an. continuă pe Adevărul

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: INS mentine estimarile privind PIB la 5%

Produsul Intern Brut al Romaniei aferent trimestrului I din 2019 a fost mai mare cu 1,3% in termeni reali raportat la ultimul trimestru al anului trecut si cu 5%, atat pe seria bruta, cat si pe seria ajustata sezonier fata de perioada similara a anului 2018.

ACEM, IN PRIMUL TRIMESTRU IN TARA NOASTRA: Crestere cu peste 90% a numarului de inmatriculari de motociclete

Numarul inmatricularilor de motociclete a crescut in Romania cu 93,3% in trimestrul I din 2019, fata de aceeasi perioada din anul anterior, in timp ce la nivelul Uniunii Europene UE) majorarea a fost de 19,2%, pana la 244. 991 de unitati, informeaza, astazi, Asociatia Producatorilor si Importatorilor Auto APIA), care citeaza datele Asociatiei Europene a Constructorilor de Motociclete ACEM).

Vesti bune. Ce s-a intamplat cu economia Romaniei in primul trimestru din 2019

Economia Romaniei a crescut in trimestrul I din 2019 cu cinci procente, fata de perioada similara din 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica. in aceste conditii Produsul Intern Brut a.

Ce se intampla in Jumanji: The Next Level, din primul trailer

Indragita franciza Jumanji revine pe ecrane inainte de finele acestui an prin intermediul peliculei Jumanji: The Next Level. Filmul va readuce pe ecran actorii tai favoriti din partea a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2477 seconds )