Libnet.ro
UNICEF

08:45

Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai tare decat cele din Paris, Viena sau Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai tare decat cele din Paris, Viena sau Bruxelles

Bucurestiul a inregistrat in primul trimestru al acestui an scumpiri importante ale locuintelor, care le-au depasit pana si pe cele din capitale europene foarte mari, precum Paris, Viena sau Bruxelles arata un studiu realizat de compania de consultanta Knight Frank. continuă pe Adevărul

Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai multdecat cele din Paris sau Viena

Bucurestiul a inregistrat in primul trimestru al acestui an scumpiri ale locuintelor, care le-au depasit pana si pe cele din capitale europene precum Paris, Viena sau Bruxelles. Cu o majorare a preturilor.

Salariile de la stat cresc de doua ori mai repede decat cele din privat

Anul trecut, salariile din sistemul public s-au majorat de doua ori mai repede decat cele din privat, chiar inainte de a intra in vigoare toate cresterile prevazute in legea salarizarii unitare, arata o.

Business report: Preturile locuintelor din Bucuresti au crescut mai mult dect cele din Viena, Paris si Bruxelles. Topul cresterilor din Europa; Aparatele GPS refuza sa dispara de pe piata; Pretul aurului, la cel mai scazut nivel din acest an

Exporturi mai mici de grane anul acesta. Romania a pierdut din pietele traditionale din afara spatiului comunitar. Exporturile de grau ale Romaniei au scazut cu 20% in primele noua luni ale anului de. Previziune sumbra pentru cei cu credite. La ce nivel va ajunge indicele ROBOR in urmatorii ani. Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate.

Eurostat: Locuintele din Romania se scumpesc in ritm alert. Media anuala este mult mai mare decat cea din UE

Pretul locuintelor din Romania a crescut cu 6,6% in primul trimestru din 2018, raportat la perioada similara a anului trecut, cresterea fiind mult mai mare decat media la nivel european, atat in randul statelor membre, cat si in zona euro.

Marea Moschee din Bucuresti nu se mai construieste din motive financiare. Terenul va fi inapoiat statului roman

Muftiatul Cultului Musulman din Romania abandoneaza proiectul Marii Moschei din Bucuresti, pe motiv ca nu mai sunt fonduri.

Serviciul de Pasapoarte din Bucuresti se muta. De unde va puteti lua actele

Un nou punct de lucru al Serviciilor Publice Comunitare pentru Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple din Bucuresti si judetul Ilfov se va deschide, incepand cu data de 16 iulie, in centrul comercial.

Gabriela Firea se lauda cu traficul din Bucuresti!

Traficul rutier este una dintre cele mai spinoase probleme ale Capitalei. Ultimele ploi au demonstrat ca ceea ce parea rau poate fi de-a dreptul infernal, cand strazile superaglomerate sunt si inundate.

Dragnea: Ne intrebam daca se poate mai rau decat Basescu. Ne-am inselat cu totii, se poate mai rau

Presedintele PSD Liviu Dragnea a iesit la atac, spunand ca principalul vinovat de dezbinarea romanilor este presedintele Klaus Iohannis, care a plantat aceste seminte ale urii intr-o mai mare masura decat.

Romania a obtinut rezultate sub asteptari la Olimpiada Internationala de Matematica. La Rio s-a obtinut o clasare mai buna decat la Cluj

Gazduirea Olimpiadei Internationale de Matematica nu a adus Romaniei rezultatele asteptate. Desi tinerii matematicieni au obtinut o medalie de aur, o medalie de argint, doua medalii de bronz si doua mentiuni, nu au reusit sa se claseze intre primele 15 tari din lume, asa cum estimau oficiali din conducerea echipei la debutul competitiei.

Trump il subestimeaza pe Putin: Liderul de la Casa Alba sustine ca intalnirea cu presedintele rus e mai usoara decat summitul NATO

Presedintele american Donald Trump continua sa provoace ingrijorare in randul aliatilor din NATO. Dupa ce a lansat critici dure la adresa acestora cerandu-le sa mareasca cheltuielile pentru aparare, liderul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )