Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce modificari aduce 2019 pe piata muncii: domeniile in care se vor face concedieri

Adevărul Adevărul,
Ce modificari aduce 2019 pe piata muncii: domeniile in care se vor face concedieri

Aproximativ unu din cinci angajatori romani 19%) prevede cresteri ale numarului total de angajati, in primul trimestru din 2019, iar 9% anticipeaza reduceri de personal, se arata in editia ianuarie-martie 2019 a Studiului Manpower Group privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca. continuă pe Adevărul

Primarul Timisoarei: Sunt multi edili care vor sa intre n Alianta Vestului. Sa nteleaga ca, daca acum ne-am nmulti peste noapte, am face rau comunitatilor noastre

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, unul din cei patru semnatari ai Aliantei Vestului, spune ca a fost contactat de multi edili, inclusiv de la PSD, care vor sa se inscrie in aceasta structura. El le transmite, cu tot respectul, sa inteleaga ca astfel ar putea fi compromisa peste noapte ideea acestei asociatii: Am rugamintea sa se inteleaga un lucru - daca acum ne-am inmulti in asociatie, peste noapte, pripit, am compromite aceasta idee, pentru ca lumea vrea sa vada rezultate concrete cat mai repede.

Acestia sunt romanii care vor primi cate 600 de lei in plus la salariu, de la 1 ianuarie

Salariile romanilor vor creste de la 1 ianuarie 2019. Si nu doar pentru persoanele care au un venit minim pe economie, ci si pentru profesori. Cea mai mare crestere salariala o vor inregistra profesorii.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanade cosmar. Totul le merge pe dos!

Trei zodii vor avea o saptamana de cosmar. Nimic nu le merge asa cum ar trebui. Apar tensiuni si probleme. HOROSCOPGEMENI- Apar tensiuni in viata amoroasa. Perioada de confuzie nu a trecut inca,.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Craciun de cosmar. Sarbatorile vor fi inlacrimate pentru ei

Ajunul Craciunului surprinde trei dintre nativele zodiacului cu servetelul in mana si lacrimi siroaie pe obraz. Motivele pentru care zodiile izbucnesc in lacrimi chiar in Ajunul Craciunului sunt.

Ales Simoncic, Lenovo: Job-urile care vor necesita aptitudini AI, crestere de 400%

Locurile de munca pentru care vei avea nevoie de aptitudini in Inteligenta Artificiala vor creste cu 400% pana in 2020. Unii guru in marketing spun chiar ca, daca un om nu poate lua o anumita decizie intr-o secunda, computerele ar putea sa ii.

Alianta Vestului, o alternativa pentru romnii care vor sa migreze? Primele proiecte concrete: Drum expres de 110 km si linie electrificata ntre Oradea si Arad

Alianta Vestului, un parteneriat lansat in weekend de primarii PNL din Timisoara, Cluj-Napoca, Arad si Oradea, a starnit dezbateri, laude, dorinte de raliere, dar si polemici, unii mergand inclusiv pana la acuzatia de intentie de rupere a Romaniei. HotNews. ro a stat de vorba cu trei dintre acesti primari, pentru a afla care este scopul acestei Aliante, care sunt pasii urmatori si ce proiecte concrete sunt avute in vedere.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al Capricornului. Au ghinion pe toate planurile

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada foarte proasta. Au ghinion pe toate planurile. HOROSCOP GEMENI- Ai o multime de trairi si esti mai anxioasa ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )