Libnet.ro
UNICEF

14:15

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul ING Bank Romania a a scazut cu 27%, fata de aceeasi perioada a anului precedent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul ING Bank Romania a a scazut cu 27%, fata de aceeasi perioada a anului precedent

ING Bank Romania a raportat, pentru primul trimestru din acest an, un profit net care s-a depreciat cu 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 143 milioane lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Germania a intrat in recesiune

Scaderea drastica a exporturilor si a consumului privat, au impins Germania in recesiune in primul trimestru al anului 2020, cu o scadere economica de 2,2%, .

Primul stat din Europa care a scapat complet de coronavirus

Muntenegru este primul stat din Europa care reuseste sa invinga temutul virus, la 68 de zile de la depistarea primelor cazuri de Covid-19 pe teritoriul sau. De 20 de zile, in Muntenegru nu au mai fost raportate noi imbolnaviri.

Dosarul Colectiv, la primul termen din apel, in 18 septembrie Tribunalul Bucuresti dadea, in decembrie, pedepse cu inchisoarea pentru fostul primar Piedone, patronii clubului si ceilalti inculpati

Primul termen de judecata din apel al dosarului Colectiv a fost fixat pentru 18 septembrie 2020, arata portalul instantelor de judecata pus la dispozitie de Ministerul Justitiei. Tribunalul Bucuresti dadea, in.

Germania a intrat in recesiune. Cea mai mare prabusire a economiei de la Criza financiara din 2009

Criza COVID-19 a lovit puternic in economia Germaniei care s-a contractat cu 2,2% in primul trimestru al anului 2020 comparativ cu aceeasi perioada din 2019, pe fondul unei crize globale legate de pandemia.

Tara care a invins epidemia de Covid-19. Muntenegru, primul stat din Europa liber de coronavirus

Un prim stat european anunta ca nu mai are niciun caz de coronavirus. Este vorba despre micul stat balcanic Muntenegru. Autoritatile de la Podgorita au declarat duminica faptul ca nu mai exista pe teitoriul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )