Libnet.ro
UNICEF

16:00

CA URMARE A SCADERII ABRUPTE A PIETEI CAUZATA DE OUG 114 SIF4 trece pe pierdere, dupa primul trimestru al anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CA URMARE A SCADERII ABRUPTE A PIETEI CAUZATA DE OUG 114 SIF4 trece pe pierdere, dupa primul trimestru al anului

SIF Muntenia SIF4) a inregistrat o pierdere de 0,06 milioane de lei, dupa primele trei luni din 2019, fata de un castig de 2,78 milioane de lei in aceeasi perioada a anului trecut, informea-za societatea de investitii financiare pintr-un raport publicat pe site-ul operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

CA URMARE A SCADERII ABRUTE A PIETEI CAUZATA DE OUG 114: SIF4 trece pe pierdere, dupa primul trimestru al anului

SIF Muntenia SIF4) a inregistrat o pierdere de 0,06 milioane de lei, dupa primele trei luni din 2019, fata de un castig de 2,78 milioane de lei in aceeasi perioada a anului trecut.

Liviu Dragnea, solutie la problema dublului standard: Vom modifica OUG 114

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat, vineri la Topoloveni, Arges ca incepand de saptamana viitoare se va modifica si OUG 114, in ceea ce priveste dublul.

DRAGNEA: Saptamana viitoare, sa se modifice OUG 114

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca a purtat discutii la Guvern pentru a se modifica Ordonanta de Urgenta 114, astfel incat primarii sa poata sa foloseasca Fondul de dezvoltare si investitii pentru depozite destinate produselor agroalimentare.

Isarescu: Inflatia a crescut peste prognoza si va sta la peste 3,5%. Presiuni din cauza cresterilor salariale si a taxelor din OUG 114

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat, miercuri, ca rata inflatiei a crescut in martie si aprilie peste nivelul prognozat, si va continua sa stea peste 3,5%, printre factorii care pun presiune fiind scumpiri la legume si fructe , la combustibili si tutun, dar si cresterile salariale si taxa impusa companiilor din telecomunicatii, prin Ordonanta 114.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )