Libnet.ro
UNICEF

12:00

Citu: Revenirea din trimestrul trei este cea mai rapida din ultimii 20 de ani

Adevărul Adevărul,
Citu: Revenirea din trimestrul trei este cea mai rapida din ultimii 20 de ani

Romania a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani, in trimestrul trei al acestui an, revenire care a fost de asemenea cea mai rapida din ultimii 20 de ani, a declarat sambata ministrul Finantelor Florin Citu. continuă pe Adevărul

Femeia din zodiac pe care se bat barbatii. Care este cea mai dorita zodie din horoscop

Fiecare femeie merita dragostea sincera a unui barbat, care sa o apreecieze si sa o iubeasca. Orice barbat care isi doreste sa cucereasca o femeie trebuie sa inteleaga astfel de lucruri. Femeia din zodiac pe care se bat barbatii Dar dintre toate femeile zodiacului, una singura merita toata atentia si dorinta barbatilor. De altfel, eu .

JP Morgan nu mai este cea mai importanta banca din lume

In ultimii trei ani, JP Morgan - cea mai mare banca din Statele Unite dupa active si capitalizare - a fost privita de investitori si, mai important, de catre autoritatile de reglementare globale, drept cea mai importanta banca din sistemul financiar mondial. Ieri, insa, banca condusa de Jamie Dimon a fost coborata o treapta in clasamentul anual al institutiilor ce reprezinta un potential risc sistemic la adresa sistemului financiar mondial, clasament realizat de Financial Stability Board. Astfel, JP Morgan va imparti titulatura cu Citigroup si HSBC Holdings.

Cea mai in varsta persoana cautata de Politia Romana: Batrana de 82 de ani condamnata pentru ca a incercat sa introduca droguri in inchisoare este fugita in Australia

Elena Mladin, in varsta de 82 de ani, este cea mai in varsta persoana inscrisa pe lista cautata de Politia Romana, dupa ce a esuat in incercarea ei de a introduce droguri intr-o inchisoare.

Romania, cea mai nesigura tara in ceea ce priveste siguranta rutiera Primul manual de educatie rutiera pentru copii (VIDEO)

Conform Autoritatii Rutiere Romane, Romania este cea mai nesigura tara in ceea ce priveste siguranta rutiera, cu 96 de decese inregistrate la milionul de locuitori, aproape dublul fata de media UE, de 51 de.

FLORIN CITU: Romania a avut in trimestrul trei cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani

Romania a avut in trimestrul trei din 2020 cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-o conferinta de presa.

Eurostat: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Datele publicate de Eurostat indica faptul ca Spania si Romania au inregistrat in trimestrul trei cel mai mare declin anual al economiei din UE. Spania si Romania, cea mai severa scadere a.

EUROSTAT: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Spania si Romania, arata datele publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Cel mai vandut telefon din lume nu este deloc ieftin: motivul uimitor de bucurie al Apple

Compania de analiza si statistica a publicat clasamentul celor mai vandute telefoane din lume pe trimestrul trei din 2020, iar rezultatele nu sunt deloc previzibile. in cazul in care iti.

Simona Halep, despre cea mai mare dezamagire traita in Romania: Mi s-a interzis asta! Au fost momente foarte grele

Simona Halep, dubla campioana de Grand Slam si fost loc 1 in clasamentul WTA, este printre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Dar in drumul ei spre glorie a avut si foarte multe momente care au afectat-o. Iar unul dintre ele a fost provocat chiar de Federatia Romana de tenis, in februarie 2011. La acea .

Clipe grele pentru Adriana Iliescu! Ce decizie radicala a luat cea mai batrana mama din Romania, dupa ce a ajuns intr-o situatie fara iesire

Adriana Iliescu a ajuns intr-o situatie fara iesire. Cea mai batrana mama din Romania a trebuit sa ia o decizie radicala pentru a supravietui. Ce se intampla acum cu fosta profesoara si Eliza? Adriana Iliescu, inglodata in datorii Adriana Iliescu este nevoita sa isi duca traiul la limita existentei. Conform Impact. ro, cea mai batrana mama .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )