Libnet.ro
UNICEF

08:45

Eurostat: Spania si Romania au avut cele mai mari scaderi economice in trimestrul 3

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Spania si Romania au avut cele mai mari scaderi economice in trimestrul 3

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Spania si Romania, arata datele publicate vineri Eurostat. continuă pe Adevărul

Victor Armaselu, Samsung Romania, despre Black Friday: Este perioada cu cele mai mari vanzari din an, inclusiv pentru noi

Am vorbit cu Victor Armaselu de la Samsung Romania despre cum cel mai mare eveniment de vanzari a ajuns in Romania sa se intinda pe o luna intreaga, care sunt produsele cele mai cautate in aceasta perioada si ce categorii de produse vor avea reduceri din partea gigantului sud-coreean.

Care sunt cele mai mari comenzi date de Black Friday 2020 la eMAG si din ce orase au fost facute

Dupa primele 4 ore de Black Friday 2020 la eMAG, valoarea totala a comenzilor a depasit 350 de milioane de lei, fiind vandute aproape 860. 000 de produse. Topul celor mai mari valori inregistrate pe o comanda este condus de catre cea plasata de o.

INS: Cartofii si chiriile, printre cele mai mari cresteri de preturi. Topul scumpirilor in octombrie

Cele mai recente date ale Institutului National de Statistica INS) arata ca rata anuala a inflatiei a coborat la 2,2% in octombrie, fata de 2,5%, cat era in septembrie. Marfurile alimentare s-au scumpit cu.

Black Friday la Fashion Days. Cele mai mari reduceri la haine si accesorii de firma

Ziua cea mare, ziua reducerilor se apropie. Iubitorii de moda sunt asteptati pe site-ul Fashion Days cu reduceri fabuloase la haine si accesorii. Cel mai asteptat eveniment de shopping online este la un click.

Perchezitii la una dintre cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Satu Mare

Procurorii DIICOT si ofiteri de politie judiciara au efectuat, astazi, 42 de perchezitii domiciliare in judete Satu Mare si Bihor, pentru destructurarea unei importante retele de contrabanda cu tigari.

Romania, pe primul loc in topul transferurilor de bani din UE. Ce suma uriasa au trimis romanii din strainatate

Romania a avut cele mai mari intrari de bani din transferuri personale din UE, pentru al cincilea an consecutiv, arata datele publicate joi de Eurostat.

Romania si Bulgaria, pe lista tarilor UE care vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 (ONG)

UE nu e pe traiectoria atingerii reducerii cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2030, conform recomandarii Comisiei Europene CE), a avertizat ONG-ul Ember, aratand ca mai multe state au ramas in urma, inclusiv Bulgaria si Romania. Tarile despre care se estimeaza ca vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 trebuie sa faca si cele mai mari progrese pentru a se putea atinge tinta, scrie Balkan Green Energy News, citat de Rador.

Cele mai bogate campionate ale lumii se adapteaza la pandemie

Campionatele de hochei, baschet si fotbal american ale SUA unde se inregistreaza printre cele mai mari contracte din sportul mondial) se adapteaza la noua realitate, desenata de criza sanitara. Scurtarea campionatelor, relocarea echipelor, plafonari salariale sunt printre masurile luate de conducerile acestor ligi in acord cu sindicatele fotbalistilor si conducerile cluburilor.

Eurostat: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Datele publicate de Eurostat indica faptul ca Spania si Romania au inregistrat in trimestrul trei cel mai mare declin anual al economiei din UE. Spania si Romania, cea mai severa scadere a.

EUROSTAT: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Spania si Romania, arata datele publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )