Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Avem cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Avem cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, sambata, si a oferit mai multe detaliidespre situatia economica a Romaniei. in trimestrul III din 2020, relativ. continuă pe B1

Florin Citu: Avem cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, sambata, si a oferit mai multe detaliidespre situatia economica a Romaniei. in trimestrul III din 2020, relativ.

FLORIN CITU: Romania a avut in trimestrul trei cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani

Romania a avut in trimestrul trei din 2020 cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-o conferinta de presa.

Cea mai mare lovitura pentru romani, confirmata de Citu: ce se intampla cu plata ratelor

Dupa mai multe dezbaterii din mediul online pe acest subiect, ministrul Florin Citu a oferit mai multe detalii despre viitoarele masuri pentru protejarea economiei. Ministrul Finantelor a avut.

Mirel Radoi, despre cea mai mare problema a jucatorilor romani. Cum vrea sa evite o noua umilinta cu Norvegia

Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Norvegia, din Liga Natiunilor. Penultimul joc al grupei va avea loc duminica, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Selectionerul a vorbit despre dorinta de revansa din tabara tricolorilor, dupa un umilitor 0-4 in partida de la Oslo. Pentru asta, Radoi stie ce are .

Austria va intra intr-un lockdown total se inchid scolile si se restrictioneaza deplasarile. Carantina partiala n-a avut efectul asteptat, iar tara are cea mai mare rata de infectare la nivel mondial

Cu cea mai mare rata de infectare la nivel mondial in prezent, Austria intra intr-un lockdown total incepand de marti, saptamana viitoare, si pana pe 6 decembrie. Printre masurile ce vor fi instituite se nu.

Simona Halep, despre cea mai mare dezamagire traita in Romania: Mi s-a interzis asta! Au fost momente foarte grele

Simona Halep, dubla campioana de Grand Slam si fost loc 1 in clasamentul WTA, este printre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Dar in drumul ei spre glorie a avut si foarte multe momente care au afectat-o. Iar unul dintre ele a fost provocat chiar de Federatia Romana de tenis, in februarie 2011. La acea .

CORONAVIRUS |Italia a raportat cea mai mare rata a mortalitatii din 6 aprilie

Italia a raportat, in ultimele 24 de ore, 636 de decese cauzate de noul coronavirus, fata de 623 inregistrate in ziua precedenta si cea mai mare cifra din 6 aprilie, a declarat ministrul Sanatatii, Roberto Sp.

SIBIU: Pro Romania cere demisia prefectului dupa ce judetul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Pro Romania cere demisia prefectului judetului Sibiu, Mircea Cretu, aflat in concediu medical fiind bolnav de COVID-19, pe care il acuza de o gestionare ineficienta a situatiei, dupa ce judetul a ajuns sa aiba cea mai mare rata de infectare din tara, de peste 7 la mia de locuitori, relateaza Agerpres.

Citu: Revenirea din trimestrul trei este cea mai rapida din ultimii 20 de ani

Romania a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani, in trimestrul trei al acestui an, revenire care a fost de asemenea cea mai rapida din ultimii 20 de ani, a declarat sambata ministrul Finantelor Florin Citu.

Florin Citu: Avem confirmarea ca economia a crescut in al treilea trimestru

Florin Citu, ministrul finantelor, a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca economia a crescut in al treilea trimestru. Avem confirmarea ca in trimestrul 3 a crescut economia si de aici pornim fundamentarea pentru rectificarea bugetara pentru saptamana viitoare, a spus Citu. La randul sau, premierul Ludovic Orban a afirmat ca sunt semne bune.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )