Libnet.ro
UNICEF

11:00

Business B1 la zi: Hirschmann Romania, investitii de 8 milioane euro pentru triplarea capacitatii de productie (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Hirschmann Romania, investitii de 8 milioane euro pentru triplarea capacitatii de productie (VIDEO)

Producatorul de cablaje si aplicatii auto Hirschmann Romania, subsidiara locala a grupului austriac Hirschmann Automotive, cu vanzari globale de peste 200 mil. euro si 3. 500 de angajati, deruleaza un. continuă pe B1

VIDEO Instanta Suprema a dispus arestarea preventiva a Angelei Nicolae, fost procuror in cadrul PICCJ, trimisa in judecata intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 50 de milioane euro

Procurorii anticoruptie au propus inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestul preventiv pentru fostului procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Angela Nicolae, trimisa in judecata intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 50 de milioane euro. Instanta Suprema a admis joi propunerea. Stirea se actualizeaza.

Raiffeisen Leasing, finantari noi de 48 milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Leasing a incheiat primul semestru cu finantari noi in valoare de 48 milioane euro, in crestere cu 36% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Grecii de la Piraeus au facut un profit de 6,4 milioane de euro in primele 6 luni. Planurile lor vizeaza cresteri ale activitatii in Romania.

Profitul Piraeus Bank Romania a accelerat il trimestrul al doilea de la 4,6 milioane de euro, in primul trimestru din 2014, la peste 6,4 milioane euro in primul semestru al acestui an, au trasmis luni oficialii bancii. Tototdata acestia au mai subliniat ca aceasta triectorie este in linie cu strategia bancii mama, precum si cu planul de restructurare al Grupului Piraeus pana in 2018, aprobat de Comisia Europeana, plan care prevede cresteri ale activitatii Piraeus Bank in Romania.

Perchezitii in Satu Mare, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul estimat la 10 milioane euro

Politia Romana efectueaza in aceasta dimineata 105 perchezitii domiciliare intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, in care prejudiciul estimat se ridica la circa 10. 000 de euro. Actiunea se desfasoara si pe raza municipiului Satu Mare.

Perchezitii in Capitala si 11 judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in constructii cu un prejudiciu de 10 milioane euro

Politia Romana efectueaza joi dimineata 105 perchezitii domiciliare intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul estimat se ridica la circa 10. 000 de euro.

Infineon, Philips, Samsung si Renesas, amendate cu peste 138 milioane euro de Comisia Europeana pentru ca au format un cartel pe piata cipurilor

Comisia Europeana a impus o amenda de 138,04 milioane de euro pentru Infineon, Philips, Samsung si Renesas pentru ca au facut o intelegere de tip cartel in perioada septembrie 2003-septembrie 2005 pe piata cipurilor pentru smartcarduri, cipuri folosite in SIM-urile din telefonia mobila, in cardurile bancare sau in cartile de identitate. Din cele patru companii, Renesas a fost iertata de la plata amenzii care i s-ar fi cuvenit pentru ca a dezvaluit Comisiei Europene existenta acestui cartel si Samsung a primit o reducere cu 30% a amenzii pentru ca a cooperat in cadrul investigatiei.

Lichiditate de peste 3,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 447,99 lei 3. 935,50 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )