Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dacian Ciolos propune triplarea bugetului pentru promovarea produselor agricole europene

B1 B1,
Dacian Ciolos propune triplarea bugetului pentru promovarea produselor agricole europene

Comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos propune triplarea bugetului si cresterea confinantarii UE, de la 50% la 60%, pentru anumite programe. Ciolos a mentionat acest lucru intr-un proiect de. continuă pe B1

Dacian Ciolos propune triplarea bugetului pentru promovarea produselor agricole europene.

Comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos, a prezentat, joi, un proiect de reforma a politicii de informare si de promovare a produselor agricole si alimentare europene, care prevede triplarea bugetului, informeaza Mediafax. Proiectul de reforma vizeaza sa ajute agricultorii sa se extinda la nivel international si sa sensibilizeze mai bine consumatorii cu privire la eforturile in materie de calitate a produselor, pe baza unei strategii definite la nivel european. Intr-o lume in .

Bruxelles-ul aloca sume importante pentru promovarea produselor agro-alimentare europene.

Comisia Europeana a prezentat, astazi, un proiect de reforma a politicii de informare si de promovare a produselor agricole si alimentare europene. Aceasta noua politica de promovare, care beneficiaza de un buget majorat si, ulterior, de sprijinul unei agentii executive europene, este menita sa devina un adevarat instrument de cucerire a pietelor. Initiativa Executivului comunitar vizeaza sa-i ajute pe profesionistii din sector sa se extinda la nivel international si sa sensibilizeze mai bine .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )