Libnet.ro
UNICEF

23:00

De ce se adanceste deficitul comercial al Statelor Unite, in ciuda suprataxarii importurilor ? (AFP)

Hotnews Hotnews,
 De ce se adanceste deficitul comercial al Statelor Unite, in ciuda suprataxarii importurilor ? (AFP)

Administratia Trump a declarat anul trecut un razboi comercial cu sloganul America intai. Politica s-a tradus printr-un val succesiv de taxe vamale suplimentare mergand de la 10 la 50% pentru echivalentul unor importuri americane de 283 de miliarde de dolari, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Deficitul comercial al SUA a urcat la cel mai inalt nivel din ultimii 10 ani, in ciuda politicilor protectioniste ale lui Trump

Deficitul comercial al Statelor Unite a urcat in 2018 pana la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, in ciuda taxelor vamale impuse de Administratia Trump tocmai cu scopul de a micsora acest deficit, transmite agentia Reuters.

Hillary Clinton a declarat ca nu va mai candida la presedintia Statelor Unite ale Americii in 2020

Hillary Clinton a declarat ca nu va mai candida la presedintia Statelor Unite in 2020, cum se specula pana in acest moment. Nu voi mai candida, dar voi continua sa lucrez pentru ceea ce cred, a.

SUA: Deficitul comercial in 2018, la cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

In pofida eforturilor presedintelui Donald Trump, deficitul balantei comerciale a SUA a urcat la 621 miliarde de dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, transmite AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )