Libnet.ro
UNICEF

14:47

Banca Mondiala are, de astazi, un nou sef. Cine este David Malpass, apropiat al lui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Banca Mondiala are, de astazi, un nou sef. Cine este David Malpass, apropiat al lui Donald Trump

David Malpass este, de marti, 9 aprilie, noul sef al Bancii Mondiale, el preluand aceasta functie pentru un mandat de cinci ani. Analistii spun ca este o alegere controversata dat fiind ca este vorba despre un apropiat al liderului american Donald Trump si un cunoscut pentru criticile sale la adresa acestei institutii internationale. continuă pe Adevărul

BANCA MONDIALA: Transferurile de bani catre tarile sarace, la un nivel record

Sumele transferate de catre locuitorii unei tari bogate spre tara lor de origine mai saraca ar urma sa ajunga la 550 miliarde de dolari in 2019 si vor deveni principala sursa de finantare externa a statelor emergente, a indicat Banca Mondiala, citata de AFP.

BANCA MONDIALA: Ritmul de crestere economica a incetinit la 3,1%, anul trecut, in Europa si Asia Centrala

Banca Mondiala: in 2017, aproximativ 116 milioane de adulti din regiunea Europa si Asia Centrala nu aveau un cont bancar, cei mai multi traind in Rusia, Turcia, Uzbekistan, Ucraina si Romania Ritmul de crestere economica a incetinit la 3,1%, anul trecut, in Europa si Asia Centrala si se estimeaza ca va ajunge la 2,1% in 2019, in contextul incetinirii cresterii economice globale si al perspectivelor incerte, potrivit documentului Noutati economice pentru Europa si Asia Centrala Economic Update for Europe and Central Asia) al Bancii Mondiale, dat publicitatii vineri.

Romanul care a lucrat sase ani pentru Banca Mondiala: Problema Romaniei sta mereu in lipsa puterii de a implementa

Specialist in drept si economie, cu expertiza in domeniile pietelor de capital, tehnologiei dreptului international privat si in arbitrajul comercial, Alex Stanescu 34 de ani) a studiat in Spania, Italia, Franta, Marea Britanie si SUA. Ulterior, a muncit timp de sase ani pentru Banca Mondiala, dar si pentru celebrul birou de avocatura Baker Botts, la Londra, ca specialist in arbitraj comercial si de investitii.

Cine este Adrian Nartea, actorul din Vlad

Serialul Vlad, difuzat saptamanal de Pro TV, se bucura de audiente cosiderabile, si il are in rol principal pe Adrian Nartea. Iata cine este acesta in viata de zi cu zi si cu ce s-a remarcat profesional pana acum.

ştiri din Economie

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )