Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Miliardarii lumii sufera pierderi din cauza pandemiei de COVID-19. Donald Trump, mai sarac cu 1 miliard de dolari

B1 B1,
CORONAVIRUS |Miliardarii lumii sufera pierderi din cauza pandemiei de COVID-19. Donald Trump, mai sarac cu 1 miliard de dolari

Prabusirea pietei bursiere, cauzate de pandemia noului coronavirus, a afectat statutul de miliardar detinut de cei mai bogati 267 de oameni din lumea intreaga, inclusiv presedintele Americii. Astfel, Donald Tr. continuă pe B1

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie stire in curs de actualizare .

Alte doua curse de MotoGP amanate din cauza pandemiei de coronavirus. Propunere inedita din partea Ducati

Federatia Internationala de Motociclism a anuntat, marti, amanarea altor doua curse din calendarul competitional 2020.

Cu activitatea suspendata temporar de luna trecuta din cauza pandemiei COVID-19, Loteria Romana pregateste implementarea jocurilor loto online

Loteria Romana, companie de stat care si-a suspendat activitatea luna trecuta, a anuntat luni ca lucreaza, in colaborare cu Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, pentru implementarea, in cel mai scurt timp posibil, a jocurilor loto online. in contextul actualei crize provocata de epidemia de COVID-19, cu consecinte importante asupra intregii economii romanesti, Loteria vrea sa urgenteze implementarea jocurilor loto online, proiect care facea parte din strategia managementului actual al companiei inca dinaintea aparitiei acestei situatii fara precedent, se arata in comunicatul de presa.

A doua cea mai mare economie a Europei a intrat in recesiune din cauza pandemiei

A doua cea mai mare economie a Europei, dupa Germania, a intrat deja in recesiune din cauza pandemiei, cu o cadere de 6% in primul trimestru, transmite AFP, citata de Agerpres.

AGENTIILE DE PRESA: Spania vrea sa accelereze introducerea venitului universal din cauza pandemiei

Guvernul de coalitie de stanga din Spania vrea sa accelereze instituirea unui venit universal pentru a sustine persoanele lasate fara resurse de pandemia de COVID-19, informeaza France Presse.

Silviu Lung jr isi amana nunta din cauza pandemiei

Portarul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Silviu Lung Jr, izolat in aceasta perioada in baza .

Alte cinci decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 162

Alte cinci decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dupa amiaza in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 162. Este vorba de patru barbati si o femeie, varstele pacientilor fiind intre 67 si 89 de ani. TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilieRadiografia primelor 150 de decese de coronavirus in Romania: ce varste si ce boli aveau pacientii care si-au pierdut viata.

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului Bilantul urca la 197 8 dintre pacienti erau internati la Arad, iar decesele au fost raportate dupa cateva zile

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti dupa-amiaza. Bilantul urca astfel in Romania la 197. Opt dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean din Arad, iar alti patru erau spitalizati la Suceava. Majoritatea celor spitalizati la Arad au murit in perioada 28-31 martie, iar autoritatile sustin ca pentru a elucida situatia infectiei din judetul Arad si a raportarilor intarziate la fata locului a fost trimisa o echipa de medici de la Timisoara.

Spania ar putea introduce venitul minim universal din cauza pandemiei covid 19

Spania ar putea deveni prima tara europeana care ofera un venit minim universal pentru a atenua efectele pandemiei Covid 19.

Cresteri abrupte pentru traficul de internet fix si mobil, din cauza pandemiei

Traficul total de date a crescut, in medie in ultima saptamana din luna martie, cu 12% in retelele mobile si cu 20,9% in retelele fixe, in timp ce traficul de voce a inregistrat cresteri medii de 22% in retelele mobile si 22,7% in retelele fixe, conform datelor transmise de furnizorii de servicii de comunicatii electronice, centralizate de ANCOM.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )