Libnet.ro
UNICEF

22:47

Dow Jones - la cea mai neagra zi, de la prabusirea din 1987

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dow Jones - la cea mai neagra zi, de la prabusirea din 1987

Actiunile europene, cea mai mare cadere din istorie Actiunile din Statele Unite si-au continuat caderea ieri, dupa ce presedintele Donald Trump si Rezerva Federala nu au reusit sa domoleasca ingrijorarile cu privire la incetinirea cresterii economice generata de pandemia de coronavirus, ceea ce a dus la una dintre cele mai mari caderi din istoria pietelor americane, informeaza CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau a fost considerata drept cea mai frumoasa fetita din lume pe cand avea doar 5 ani. A realizat pictoriale pentru marile reviste de moda si a defilat pe podium pentru marii designeri ai lumii. Iata cum arata acum, la 19 ani! .

UPDATE Coronavirus: Miscare de panica pe bursele mondiale Londra inchide in scadere de aproape 10%, cea mai proasta sedinta din 1987

UPDATE Bursa din Londra a inchis cu o cadere de 9,81%, cea mai proasta sedinta din octombrie 1987, pe fondul epidemiei de coronavirus si a dezamagirii provocate de masurile anuntate de BCE, potrivit AFP. Bursa din Paris a cunoscut cea mai proasta sedinta din istoria sa si a inchis cu o scadere de -12,28%.

Cea mai mare universitate din Romania suspenda cursurile din cauza coronavirusului

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, a decis suspendarea tuturor activitatilor didactice fata in fata in perioada 11-22 martie.

Pretul petrolului creste cu 5%, dupa cea mai mare prabusire din 1991

Preturile petrolului au crescut marti cu 5%, dupa ce luni au inregistrat cea mai mare cadere dintr-o zi, din ultimii aproape 30 de ani, dupa ce investitorii au primit semnale privind o posibila stimulare economica, desi exista in continuare ingrijorari cu privire la cererea mondiala, afectata de epidemia de coronavirus, scrie Reuters.

Financial report: Cel mai scump discurs din istorie. Cum a ingenuncheat coronavirusul economia mondiala. Soferii din transportul bulgar in comun nu mai vand bilete

Financial Times: Cel mai scump discurs din istorie. Bursa americana a scazut joi cu 10% in cea mai proasta zi de la prabusirea din 1987 * La Tribune: Cum a ingenuncheat coronavirusul economia mondiala * Mediapool: Nu exista noi cazuri de coronavirus in Bulgaria. Soferii din transportul in comun nu vor mai vinde bilete * Stiri pe scurt.

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

De ce Italia este a doua cea mai afectata tara de coronavirus, dupa China

Italia a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume de coronavirus, dupa China, in timp ce Germania este cel mai putin atins stat din Europa, avand cea mai mica rata a mortalitatii din tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate.

Covid-19. Cum reactioneaza intreaga lume la cea mai grava criza sanitara din ultimul secol

Noul coronavirus impinge statele sa se replieze asupra lor insele - in urma unui bilant care depaseste 5. 000 de morti si prin lideri mondiali care reactioneaza dispersat - in lupta impotriva unei pandemii catalogate drept cea mai mare grava criza de un secol de catre presedintele francez Emmanuel Macron, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )