Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul canadian Justin Trudeau, despre o eventuala participare a Rusiei la reuniunea G7: Exclus!

Hotnews Hotnews,
 Premierul canadian Justin Trudeau, despre o eventuala participare a Rusiei la reuniunea G7: Exclus!

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau a exclus, luni, orice participare a Rusiei la viitoarea reuniune a G7, asa cum si-a exprimat dorinta presedintele american Donald Trump in momentul anuntarii amanarii sine die a summitului de anul acesta gazduit de SUA, informeaza AFP, citata de Agerpres. Rusia a fost exclusa din G7 dupa invazia Crimeii in urma cu cativa ani si a continuat sa nu respecte si sa ignore standardele si regulile internationale si de aceea Rusia ramane in afara G7 si asta nu se va schimba , a declarat Trudeau in conferinta de presa zilnica de la Ottawa. continuă pe Hotnews

Justin Trudeau respinge dur o participare a Rusiei la G7

Premierul canadian Justin Trudeau exclude orice participare a Rusiei la viitorul summit G7, asa cum doreste presedintele american Donald Trump, anuntand o amanare sine die a reuniunii.

Justin Trudeau exclude o eventuala participare a Rusiei la reuniunea G7

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau a exclus, ieri, orice participare a Rusiei la viitoarea reuniune a G7, asa cum si-a exprimat dorinta presedintele american Donald Trump in momentul anuntarii amanarii sine die a summitului de anul acesta gazduit de SUA.

VIDEO Lunga tacere a lui Justin Trudeau, intrebat cum comenteaza actiunile lui Trump in fata protestelor din SUA

Presat sa comenteze atitudinea lui Donald Trump in fata protestelor antirasiste, premierul Justin Trudeau a pastrat marti o tacere de peste 20 de secunde, inainte de a reafirma ca tara sa urmareste cu oroare situatia din Statele Unite, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )