Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele Trump anunta achizitia a 75 de milioane de barili de petrol pentru rezerva strategica

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Trump anunta achizitia a 75 de milioane de barili de petrol pentru rezerva strategica

Presedintele Donald Trump a anuntat luni ca Statele Unite vor profita de prabusirea istorica a pretului petrolului pentru a cumpara 75 de milioane de barili cu scopul de a umple rezerva strategica a SUA, scrie AFP, citata de Agerpres. Ne umplem rezerva strategica de petrol si ne gandim sa punem pana la 75 de milioane de barili in rezerve, ceea ce le va umple, a declarat presedintele in cursul briefingului cotidian de presa privind pandemia de COVID-19. Pretului petrolului s-a prabusit luni. Petrolul Texas a trecut la valori negative, astfel incat un cumparator poate ajunge sa primeasca bani pentru a cumpara marfa. continuă pe Hotnews

SUA anunta achizitia a 75 de milioane de barili de petrol pentru rezerva strategica

Presedintele Donald Trump a anuntat luni ca Statele Unite vor profita de prabusirea istorica a pretului petrolului pentru a cumpara 75 de milioane de barili cu scopul de a umple rezerva strategica a SUA.

Petrolul american isi revine, pretul devenind din nou pozitiv

Pretul unui baril de petrol american, care a devenit negativ pentru prima data in istorie din cauza saturatiei stocurilor si prabusirii cererii cauzate de pandemia de coronavirus, a sarit marti dimineata in Asia si a revenit usor peste zero, relateaza AFP. Presedintele Trump anunta achizitia a 75 de milioane de barili de petrol pentru rezerva strategica.

Donald Trump anunta suspendarea dreptului de imigrare in Statele Unite

Administratia Trump a anuntat ca finalizeza un ordin executiv prin care imigrarea in Statele Unite va fi momentan suspendata, din cauza pandemiei de coronavirus.

Coronavirus: Presedintele Serbiei anunta relaxarea treptata a restrictiilor incepand de marti

Presedintele Serbiei Aleksandar Vucic a anuntat sambata ca se va incepe relaxarea treptata a restrictiilor impuse ca urmare a epidemiei COVID-19 dupa acest sfarsit de saptamana in care este sarbatorit Pastele ortodox, transmite dpa, citata de Agerpres. Serbia a impus reguli stricte de izolare pentru a preveni raspandirea epidemiei noului coronavirus, inclusiv restrictii de circulatie pe o perioada de 84 de ore care acopera intregul week-end prelungit, ceea ce inseamna ca oamenii nu vor putea parasi casele de vineri dupa-amiaza pana marti dimineata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )