Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Presedintele Trump nu exclude intreruperea relatiilor economice cu Beijingul

Hotnews Hotnews,
 SUA: Presedintele Trump nu exclude intreruperea relatiilor economice cu Beijingul

Presedintele Donald Trump nu exclude intreruperea oricaror relatii cu Beijingul, inclusiv a celor economice, intr-un context tensionat al raporturilor bilaterale, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres. Statele Unite mentin, desigur, o optiune politica, cu mai multe conditii, de a taia toate legaturile cu China, a scris pe Twitter liderul de la Casa Alba. Trump a incercat prin aceste afirmatii sa modereze observatiile reprezentantului pentru comert Robert Lighthizer din timpul audierilor sale in Congres, referitoare la relatia Washingtonului cu Beijingul. continuă pe Hotnews

Presedintele Donald Trump, noi amenintari la adresa Chinei: Nu exclude intreruperea relatiilor economice cu Beijingul

Presedintele SUA, Donald Trump, a reluat joi amenintarea de a reduce legaturile economice cu China, la o zi dupa ce principalii sai diplomati au purtat discutii cu oficialii de la Beijing. Declaratiile lui.

DONALD TRUMP: Statele Unite mentine optiunea de taiere a legaturilor cu China

Presedintele Donald Trump nu exclude intreruperea oricaror relatii cu Beijingul, inclusiv a celor economice, intr-un context tensionat al raporturilor bilaterale, transmite AFP.

SUA: Administratia Trump incearca sa impiedice aparitia unei carti semnate de fostul consilier Bolton

Guvernul american a angajat marti o actiune in justitie pentru a incerca sa blocheze publicarea unei carti a fostului consilier pe probleme de securitate nationala de la Casa Alba John Bolton, care ar urma sa infatiseze o imagine foarte critica a presedintiei lui Donald Trump, noteaza AFP, citata de Agerpres. Plangerea, depusa la un tribunal federal, motiveaza ca John Bolton nu a obtinut aprobarea administratiei si ca lucrarea lui incalca evident acordurile pe care le-a semnat ca o conditie a angajarii sale si accesului la informatii strict clasificate. Aparitia cartii, cu titlul The Room Where It Happened, A White House Memoir, este prevazuta la 23 iunie.

Presedintele Trump a promulgat o lege prin care sanctioneaza oficiali chinezi pentru tratamentul aplicat uigurilor

Presedintele Donald Trump a promulgat miercuri o lege adoptata de Congresul Statelor Unite prin care sanctioneaza mai multi oficiali chinezi acuzati de comiterea de abuzuri la adresa comunitatii musulmanilor uiguri, informeaza AFP si dpa, citate de Agerpres. Aceasta lege ii considera responsabili pe autorii incalcarii drepturilor omului si ale abuzurilor, cum ar fi utilizarea sistematica a lagarelor de indoctrinare, a muncii fortate si a supravegherii intruzive pentru eradicarea identitatii etnice si a credintelor religioase ale uigurilor si ale altor minoritati din China, potrivit unui comunicat al liderului de la Casa Alba.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )